Menu

SAS; Schaijkse Amateur Schilders

De SAS (Schaijkse Amateur schilders) is een vereniging voor iedereen die het leuk vindt om bezig te zijn met schilderen en tekenen.

De vereniging bestaat alweer meer dan 30 jaar. Er wordt les gegeven door twee gediplomeerde en enthousiaste leerkrachten, beide professionele schilders (Ruth van de Pol www.ruthvandepol.nl en Annie Meussen), aan groepen van 10 tot 12 volwassenen. Op dit moment zijn er drie groepen. De lessen worden gegeven in scoutinggebouw de Sprankel waarbij de sfeer gezellig is en informeel.

Ieder cursusjaar worden meerdere technieken onderwezen zoals tekenen met houtskool en pastelkrijt, aquarel en acryl schilderen.

Iedereen is welkom.De meer gevorderde schilder, maar ook als je nog nooit een kwast hebt vastgehouden . Door aanwijzingen van de lesgevers, maar ook door bij elkaar te kijken en gewoon door te doen verbeter je jezelf.

Er is plaats voor meer leden, dus heb je interesse, geef je dan op voor een gratis proefles, of kom gewoon een keer kijken.

Contactpersoon is Roelie Albers: tel. 0486-462813, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

  • Naam: Schaijkse Amateur Schilders
  • Jaar van oprichting: 1980
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven