Menu

Veel gezochte antwoorden

Op deze pagina verzamelen we vragen die door bezoekers van deze site aan de webredactie zijn gesteld. Door de vragen hier te plaatsen hopen we ook u snel van een antwoord te voorzien. Mocht het door u gezochte antwoord er nog niet bij staan, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene vragen

Wie beheert deze website?

Deze website wordt beheerd door de werkgroep Communicatie van MKB Schaijk-Reek. Bekijk voor meer informatie de pagina's Colofon en Over deze site.

Gebruik van de website

Werkt deze site ook op een iPad?

Deze site maakt geen gebruik van flash-software en is daardoor prima te bekijken op een iPad, iPod of iPhone.

Bestaat er ook een mobiele versie van deze site?

Jazeker: speciaal voor smartphones wordt automatisch een gelimiteerde versie aangemaakt. Dit gebeurt automatisch wanneer deze site wordt bezocht vanaf een mobiel aparaat. Middels een link onderaan die pagina, kunt u altijd kiezen om toch de volledige website te bekijken. 

Hoe kan ik iets vinden op deze site?

Naast een uitgebreide en heldere menustructuur, worden ook allerlei rijtjes automatisch gegenereerd; op deze manier kunnen we bepaalde inhoud makkelijk aanbieden. Bijvoorbeeld de laatste 10 vacatures, of de 5 meest gelezen nieuwsfeiten. Ook zult u aan de rechterkant van de pagina vaak een rubriekenlijst vinden met klikbare onderdelen. Een laatste mogelijkheid is de zoekfunctie die u op elke pagina rechtsboven in de hoek kunt vinden. Deze zoekfunctie zoekt ook in de inhoud van alle pagina's dus hiermee zou u alle aanwezige inhoud moeten kunnen vinden !

Adverteren

Kan ik ook een banner krijgen op deze site?

Wanneer u een Schaijks bedrijf bent, en/of lid bent van MKB Schaijk-Reek, kunt u - tegen een geringe betaling - een banner krijgen op deze site. Er zijn verschillende mogelijkheden, maten en prijzen. Kijk hiervoor op de pagina Adverteren. Het is vooralsnog niet mogelijk om als organisatie een banner te plaatsen; binnenkort gaan we contact met u opnemen om de mogelijkheden uit te leggen hoe deze website te gebruiken voor uw eigen communicatiedoeleinden.

Waarom mogen alleen Schaijkse bedrijven adverteren?

Omdat deze site geen commerciële doelstelling heeft, zijn de mogelijkheden voor adverteren beperkt. We willen vooral een overzichtelijke rustige site die bezoekers en inwoners van Schaijk veel zullen gebruiken.

Bijdragen

Mag ik naar jullie site linken vanaf mijn eigen site?

Heel graag zelfs, bekijk op de pagina Over deze site allerlei standaard banners die u kunt gebruiken om op uw site te plaatsen en naar deze site te linken.

Waar kan ik een evenement aanmelden?

Binnenkort zal het mogelijk zijn om rechtstreeks nieuws, evenementen, vacatures en aanbiedingen op deze site te plaatsen. Tot het zover is kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna de webredactie - na positieve beoordeling - het nieuws op de site zal plaatsen.

Mocht het door u gezochte antwoord er nog niet bij staan, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

terug naar boven