Menu

Wie verdient volgens jou een leuke attentie?

LANDERD - Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. Na ruim een half jaar slaat de coronamoeheid toe, juist nu besmettingen weer toenemen. Ondernemers krijgen harde klappen, banen zijn onzeker en jong en oud wordt beperkt in hun doen en laten. Mensen voelen zich sneller eenzaam, zeker nu de dagen korter worden, het virus hardnekkig blijkt en we niet weten wanneer ons leven weer normaal wordt.

Om mensen een hart onder de riem te steken, geven we de komende tijd in het kader van de campagne Landerd voor elkaar iedere week een leuke attentie weg. Variërend van een bosje bloemen tot iets lekkers. 

Wie in Reek, Schaijk of Zeeland verdient volgens jou een extra steuntje in de rug in deze moeilijke periode? Bijvoorbeeld een buurtgenoot die eenzaam is in deze zware coronatijd? Of een vriend(in) of kennis die recent zijn of haar baan is kwijtgeraakt? Een actieve mantelzorger of iemand anders die altijd voor een dierbare klaarstaat?

Laat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten wie in de gemeente Landerd volgens jou in aanmerking komt voor een leuke verrassing en waarom.

Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « Vacature bij Kapsalon Ploegmakers
terug naar boven

Nieuws uit Schaijk (Arena)