Menu

Blink Uit zoekt vrijwilligers in Schaijk: Kun jij helpen?

Bij Blink verbinden ze mensen met een beperking of die chronisch ziek zijn aan een vrijwilliger. Ook binnen Landerd – onder andere in Schaijk - zijn er nog steeds verschillende hulpvragers met een beperking op zoek naar een vrijwilliger. Uit ervaring weten ze inmiddels dat de oplossing vaak niet ver van huis – oftewel: in hetzelfde dorp – ligt. 

Blink werkt vanuit het informele kader door vrijwilligers in te zetten bij mensen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking én bij mensen met een chronische ziekte of niet aangeboren hersenletsel. Ons doel is het ontlasten van de mantelzorger en/of het ondersteunen van de hulpvrager bij het participeren in de samenleving. De hulpvraag kan bijvoorbeeld hulp bij vrijetijdsbesteding, de behoefte aan gezelschap of speelhulp betreffen, maar ook vragen voor oppashulp en gastgezin komen bij ons terecht. Naast de volledige regio van ONS welzijn, werken wij ook voor regio Land van Cuijk.

Corona-technisch is de timing niet optimaal, maar toch willen we deze oproep graag met jullie delen. Hier alvast de eerste twee hulpvragen: Wil je je aanmelden, reageer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Nieuws uit Schaijk (Arena)