Menu

Webshop vol merchandise van Schaijk Een Werelddorp

Welkom in de 'Webshop' van Schaijk Een Werelddorp. Als je echt fan bent van je eigen dorp dan laat je dat natuurlijk zien: dat kan op verschillende manieren ! Van subtiel tot lekker opvallend. Ook mooi om je eigen Schaijkse hoek in te richten op vakantie !

shop-nummerbord
Nummerbord sticker --- Gratis

Een hele mooie subtiele manier om te laten zien dat je uit het mooie dorp Schaijk komt: gewoon over de dealernaam van je nummerplaathouder plakken! Deze sticker is gratis af te halen bij de deelnemende winkels in het centrum (met SeW donateursticker op de deur: De lijst met ondersteunende winkels en bedrijven vind je hier)shop-sticker

Autosticker --- 1,-

Ooit gaven we ze voor niets weg, maar inmiddels een collectors item, daarom nu te koop voor 1 euro. Plak hem op je fiets, je auto, of je caravan op weg naar het zonnige zuiden. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je deze graag wil. We kunnen ook nog steeds varianten maken voor op alle Schaijkse bedrijfsbussen !
shop-viltjes

Pakje van 15 Bierviltjes --- 2,-


Dat is nog eens een leuke verrassing op je verjaardagsfeestje: iedereen zijn drankje op een echt SeW bierviltje. Te koop per set van 15. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je deze graag wil.


 

shop-tas

Tas --- 4,-

De allerlaatste SchaijkEenWerelddorp tassen liggen ergens in een kluis goed verstopt. Wil jij een van die laatste tassen scoren? Dat kan, voor 4 euro. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je deze graag wil.


shop-vlag

Vlag --- 13,50 (10 euro voor SeW Donateurs)

Nieuw in het assortiment is de SchaijkEenWerelddorp vlag van 150x100 cm met lus en koord: mooi om tijdens Schaijkse evenementen op te hangen en zo te laten zien dat ook jij deze beweging voor een (nog) betere leefbaarheid in ons dorp steunt. Ook mooi om mee op vakantie te nemen! Nog net niet verkrijgbaar, maar reserveren kan: Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je deze graag wil.shop-bon

Cadeaubon --- 10,-

De mooiste manier om ervoor te zorgen dat de omzet in Schaijk blijft is het geven van een SeW cadeaubon: in te wisselen bij alle SeW donateurs: shop local, eat local, enjoy local ! Te koop in bonnen van 10 euro. Bij 50 euro dus 5 bonnen ! Deze cadeaubonnen kun je kopen bij Bruna aan de Runstraat in Schaijk. Lees hier alles over de cadeaubon en bij elke winkels je ze kunt inleveren.


shop-llid

Lidmaatschapssticker --- 125,- per jaar

Wil je ook zo’n sticker op de deur van je winkel of bedrijf en zo niet alleen laten zien dat je er ook bij hoort, maar ook alle voordelen meepikken van dit donateurschap ! Meld je aan bij SchaijkeenWerelddorp en dan mag ook jij je voor 125 euro een jaar lang donateur noemen van dit platform waarin we samen mooie inittatieven ontplooien voor en door Schaijksenaren. Voordelen: Ja mag dan vacatures en aanbiedingen plaatsen op de www.sewd.nl site, de Schaijkse Cadeaubonnen kunnen bij jou ingeleverd worden, je mag meedoen aan koopzondagen en deelnemen aan het SeW plein tijdens Braderie Festival Schaijk. Er zijn nog meer voordelen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

We want more !


Welke merchandising voor SchaijkeenWerelddorp zouden jullie nog meer willen? Plannen en ideeën genoeg! Petjes, kalenders, broodtrommels, fietsbellen, goeie stevige weekendtassen??? Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 wens-brood

wens-tas


wens-fiets

wens-gsm

wens-pen

 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed