Menu

MTB Schaijk

Jeugd mountainbiketrainingen elke zondag vanaf 14:00 uur. Zie de website mtbschaijk.nl.

MTB Schaijk streeft het volgende doel na:

  • Goed, gezond en beter blijven fietsen!

Dit gebeurt door een goed opgeleide en professionele instructeur. MTB Schaijk heeft een passie voor fietsen en gezondheid. Vast stellen van trainingsprogramma, adviezen voor optimale vetverbranding, sportvoeding, muscle-care en fiets onderhoudsproducten kan alleen door mensen die weten waarover ze praten.

Door jarenlange ervaring weten wij ons enthousiasme van het fietsplezier over te brengen waarbij gezondheid en beter fietsen zeer hoog in het vaandel staan. We maken duidelijk hoe je klachten tijdens het fietsen kunt voorkomen, hoe je beter leert fietsen en wat je moet doen voor een gezonde levensstijl.

Of het nu gaat om fietsen op een mountainbike, elektrische fiets, sportfiets of normale stadsfiets, het doel is hetzelfde: goed, gezond en beter blijven fietsen. De uitvoering is echter anders. Door in de praktijk tips en ervaringen te krijgen leer je het meest. Je ondervindt zelf op de fiets hoe je prestaties vooruit gaan.

Goede technieken op de moutainbike, sportvoeding, op- en afstappen op een e-bike, fietsend afslanken, inhalen als je in een groep fietst, voorkomen van pijn in je kuiten, knieën, nek enz. Dit en nog veel meer, zijn allemaal onderwerpen die tijdens een clinic of training aan bod komen. 

Al onze opleidingen worden verzorgd volgens de spelregels zoals die door de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) opgesteld zijn. Voor scholen en overheden volgen wij de werkwijze en procedure zoals opgesteld in de Checklist Verkeerseducatie.
De waardering voor al onze opleidingen zijn lovend.

 O ja, wist je dat we elke zondag en woensdag om 14:00 uur mountainbiketrainingen voor de jeugd verzorgen? 

Aanvullende informatie

Rene Manders

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven