Menu

Stal Swanenberg

Stal Swanenberg is niet alleen het grootste hippisch complex in Noord-Brabant, maar behoort ook tot de grootste van Nederland. Paardensport wordt hier tot en met het hoogste niveau bedreven, zowel springen als dressuur.

De accommodatie kreeg eind 2013 nieuw leven ingeblazen.  Stal Swanenberg is gelegen aan de rand van Schaijk, in de provincie Noord-Brabant.

Het hippisch complex beschikt over vijftien hectare grond, een schitterende springtuin, vier dressuurpistes, circa zestig stallen, een verhard parkeerterrein, diverse paddocks en een stapmolen. Mogelijkheid tot huren van stallen in overleg.

Om mooie sport te kunnen bieden is er een springtuin van 60 x 80 meter en is het terras voor de bezoekers nog verder uitgebreid. Er staan nog meer plannen op de stapel, die te zijner tijd op onze website vermeld worden.

Wij proberen u hier zoveel mogelijk op de hoogte te houden!

Swanenberg richt zich momenteel vooral op het opleiden en begeleiden van aankomend talent in de dressuursport. Een aantal jonge talenten trainen momenteel hun paarden bij Stal Swanenberg. Door de unieke samenwerking van deze talenten hoopt Stal Swanenberg een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de prestaties van deze ruiters en hun paarden.

Aanvullende informatie

Stal Swanenberg

Website: www.stalswanenberg.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

terug naar boven