Menu
Patriek Albers

Patriek Albers

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Albers Webdesign

Albers Webdesign houdt zich al geruim 10 jaar bezig met het ontwikkelen van websites. De eerste jaren vooral met als doel iets moois neer te zetten. Met de komst van social media, een steeds prominentere rol van internet en een diversiteit aan platformen is er meer en meer behoefte aan het combineren van de juiste techniek met het inrichten en vervolgens positioneren van de website voor de gewenste doelgroep(en). Daar eindigt onze dienstverlening niet. Wij kijken ook naar de gevolgen voor de bedrijfsvoering, meten de resultaten en adviseren in het verbeteren van uw informatiestroom om zo meer grip te krijgen op het proces. Uw website als verlengstuk van uw business. Meer volgt op de website.

www.heidepol.nl
www.schaijkeenwerelddorp.nl
www.q-concepts.nl
www.depioniertjes.nl
www.zorgooperatieschaijk.nl

Zo Gut Ut

Carnavalsvereniging Zo Gut Ut is opgericht op 11-11-1992. De eerste deelname aan een optoch vond plaats in 1993, we werden 19e. Daarna jarenlang als goede subtopper meegedaan aan de grote Moeslandse optocht. Twee jaar samen met Lo Mar Toete onder de naam de Moesmoatjes meegedaan. Wellicht nog een keer op herhaling. De laatste drie jaar hebben we deelgenomen als grote loopgroep. Hopen dat we nog lang mogen bijdragen als club aan een schitterende carnaval. Zo Gut Ut!

Abonneren op deze RSS feed