Logo
Print deze pagina

De feestverlichting

De feestverlichting

Bekijk voor je begint de overzichtstekening

 

stap 1

Naamloos1

 

Kerstverlichting (bijvoorbeeld met mini- of kaarslampjes) kan je direct aan takken van bomen of struiken bevestigen. Maak het middelpunt van het snoer op het hoogste punt vast. Schuif de mini-lampjes aan de onderzijde om een tak heen. Zet ze vast door het stropje aan te trekken. De kaarslampen kunnen bevestigd worden met de klip onderaan de kaarslamp.

stap 2

Naamloos2

 

Met behulp van bundelbandjes (tie-wraps) kan je het lichtsnoer langs de takken leiden. Knip met een schaar de uitstekende delen van de bundelbandjes af.

stap 3

Naamloos3

Een lichtsnoer is zeer geschikt om langs een dakrand of deurlijst te bevestigen. Zet het snoer om de 20 cm vast met een bundelbandje. Het bundelbandje kan je aan de spijkers ophangen. Bundelbandjes zijn in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen bij De Bouwklus.

stap 4

Naamloos4

 

Het aansluiten van kerstverlichting in je tuin is simpel. Zeker als je een spatwaterdichte contactdoos in de tuin hebt. Wil je zo’n stopcontact nog aanleggen? Bij De Bouwklus helpen we je graag met materiaal en uitleg.

stap 5

Als je geen tuincontactdoos hebt, kan je ook gebruikmaken een verlengsnoer. Deze moet geschikt te zijn voor gebruik buiten. Werk de stekker van de kerstverlichting en de contrastekker van het verlengsnoer weg in een safebox. Een safebox is een waterdichte opsluitbox voor stekkers. Verlengsnoeren in diverse lengtes en safebox te verkrijgen bij De Bouwklus.

Naamloos0

 

 

Schaijk een Werelddorp, alle rechten voorbehouden.