Logo
Print deze pagina

Een carnavalesk 2016.

Een carnavalesk 2016.

Met de kalkoen achter de kiezen, de Top2000 op de radio en de jaarwissel al 13 uur op de klok, zouden we bijna vergeten dat carnaval er ook al weer zit aan te komen. De artiesten van de pronkzittingen zijn druk met repeteren voor de uitvoeringen op 9, 15 en 16 januari die in recordtijd waren uitverkocht. Egbert laat de raadsleden hun schoenen in het vet zetten en Wouter en Gerard borstelen de cape van de prins nog eens op en kammen de veren weer netjes. Druk druk druk.

Vroeger dan (bijna?) ooit is het op 8 februari al weer zo ver: de grote Moeslandse optocht. Ook daarvoor zijn er alweer diverse onderstellen, oude banken en kratjes bier de bouwschuren ingesleept. Veel kou is er nog niet geleden, maar gebouwd is er al wel volop. Het beloofd weer een grootse optocht te worden waar prins Johnny, als doorgewinterde wagenbouwer, zeer trots op zal zijn. Inschrijven kan nog steeds via onze website. De huidige inschrijvingen zijn ook al gepubliceerd op Moesland.nl.

Tussendoor bezoeken we nog diverse ballen en beleven nog allerlei carnavaleske activiteiten en halen we natuurlijk immer onze malle fratsen uit. Ook zeker niet te vergeten dit jaar is het Moesblad. We bezorgen dit tussen 22 en 24 januari huis aan huis. Voor degene die dat gewend zijn: de neus mag weer tegen de raam totdat de bezorger is geweest.

Kortom: een carnaval die weer veel te beloven heeft.
​Voor nu wens ik iedereen een carnavalesk 2016.
 
Alaaf!
Schaijk een Werelddorp, alle rechten voorbehouden.