Menu
Rob Huberts

Rob Huberts

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.rhtc.nl

Première

  • Gepubliceerd in Nieuws

De nieuwe 15 ton brootspers en 300 ton werkplaatspers van RHTC worden tijdens de EuroBLECH in Hannover voor het eerst tentoongesteld in hal 12 - stand B50!

De RHTC brootspers heeft een capaciteit van 15 ton en een cilinderslag van 600 mm. Deze pers is uitgerust met een richting besturingsventiel, een snelheidsregel ventiel, een 220V CEE stopcontact en heeft een hoge nader- en werksnelheid. Deze RHTC brootspers is uitermate geschikt om zeer nauwkeurig te brootsen.

De nieuwste werkplaatspers van RHTC heeft een capaciteit van 300 ton en een cilinderslag van 480 mm. Deze gemotoriseerde, hydraulische werkplaatspers is uitgerust met een verschuifbare cilinder, twee snelheden, een handpomp en een werkbreedte van 1750 mm!

Met deze twee nieuwe hydraulische persen wordt het 'Profi Press' assortiment van RHTC weer uitgebreid: nu verkrijgbaar in 15 tot en met 300 ton. Deze persen worden exclusief in Nederland gemaakt en voldoen aan de laatste CE normen. Alle RHTC producten zijn aan te vragen bij de RHTC dealers via de website: www.rhtc.nl - hier vindt u de dealerlijst en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het team van RHTC heet u graag welkom tijdens de EuroBLECH in hal 12 - stand B50.

Tot dan!

Diverse, nieuwe hydraulische persen in het programma van RHTC

  • Gepubliceerd in Nieuws

De catalogus van RHTC heeft dit jaar flink wat veranderingen ondergaan. Naast de bekende Profi Press werkplaatspersen van Nederlands fabricaat heeft RHTC namelijk een breed scala aan nieuwe hydraulische persen, geproduceerd in Spanje, in het programma opgenomen. RHTC is een samenwerkingsverband aangegaan met deze Spaanse fabrikant en deze persen zijn van dezelfde hoge kwaliteit die u van RHTC gewend bent. Heeft u interesse in een portaal pers, c-frame pers, vier koloms pers, horizontale richtpers, hydraulische pers met vaste tafel of een productiepers? Dan bent u bij RHTC aan het juiste adres!

Op dit moment verkoopt RHTC zijn machines aan dealers in 56 verschillende landen en wij voegen daar graag nog een aantal landen en nieuwe RHTC dealers aan toe. Onze RHTC dealers worden op elke mogelijke wijze ondersteund via onze website, onze catalogus en verschillende beurzen. Lijkt het u wat om een RHTC dealer te worden, neem dan contact met ons op - wij informeren u graag.

Omdat wij over de gehele wereld veel zaken doen met gebruikte machinehandelaren, zijn wij lid van de EAMTM geworden. U kunt ons daarom ook vinden op de USETECH in Keulen van 5 tot en met 7 mei. Kom langs in hal 9E - stand G144 voor meer informatie over ons nieuwe programma of over een RHTC dealerschap. We zien u graag verschijnen!

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook weer op de EUROBLECH in Hannover te vinden, de plaatbewerking beurs die in oktober gehouden wordt. Daar zullen wij enkele nieuwe modellen en accessoires voor onze Profi Press tentoonstellen, waaronder een joystick, machine verlichting en een voetpedaal. Nieuwsgierig naar onze machines? Kom dan ook langs op de EUROBLECH in hal 12 - stand B50. Mocht u niet zo lang kunnen wachten, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom op ons bedrijf aan de Hoogschaijksestraat 19 in Schaijk.RHTC B.V.

RHTC B.V. is in 2003 opgericht door Rob Huberts. Het bedrijf verkoopt hydraulische werkplaatspersen, brootspersen, portaal persen, c-frame persen, vier koloms persen, toogpersen, hydraulische persen met vaste tafel, productiepersen, profielwalsen en magnetische buigmachines. De hydraulische werkplaatspersen, onze Profi Pressen, worden geëxploiteerd in 56 landen, gelegen in ieder continent van de wereld.
RHTC B.V. verkoopt alleen aan importeurs en retailers en probeert zijn dealers via de website, catalogi en expositites te ondersteunen.

Het bedrijf is aangesloten bij de Metaalunie, de Nederlandse organisatie voor kleine en middelgrote ondernemingen in de metaalindustrie. In 2010 is RHTC B.V. verhuisd naar een nieuw gebouw op het industrieterrein van Schaijk, waar het kantoor en het magazijn momenteel is gevestigd.

Abonneren op deze RSS feed