Menu
LanderdPas

LanderdPas

De Landerd Pas, een initiatief van Stichting Belangenbehartiging Ouderen Landerd (BOL) en BrabantZorg, richt zich op de leefbaarheid van Landerd. Zowel de gemeente Landerd als de Provincie Noord-Brabant hebben dit initiatief ondersteund met een bijdrage. De pas geeft toegang tot verschillende activiteiten, uitjes, optredens en festiviteiten in Landerd en directe omgeving. Daarnaast biedt de pas kortingen bij diverse ondernemers uit Landerd die zich hebben aangesloten bij de pas. Elk kwartaal zijn er nieuwe acties waar pashouders aan deel kunnen nemen of gebruik van kunnen maken.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.landerdpas.com

Uit eten met de LanderdPas

Op 15 april kunt u als pashouder genieten van een 3 gangen diner bij de Pastorie in Zeeland voor slechts € 16,00 p.p.. U kunt zich opgeven tot 10 april 2015.  Mocht u nog geen landerdPas hebben, dan u kunt u nu lid worden voor € 10, 00  en meteen van deze aanbieding gebruik maken en van alle andere activiteiten van de LanderdPas in 2015.
Kijk voor meer informatie op onze website www.landerdpas.nl

Met de LanderdPas naar Markant "Suus zingt Toon"

Speciaal arrangement op zondag 3 mei bij Theater Markant voor LanderdPasleden. Avond uit met "Suus zingt Toon" in Markant in Uden, genieten van liedjes van Toon Hermans gezongen door Suzan Seegers. Het arrangement inclusief koffie, 3x bittergarnituur en 2 consumpties bieden wij u aan voor slechts € 18,00. 
Mocht u nog geen LanderdPas hebben dan kunt u nu lid worden voor €10,00 en meteen van deze aanbieding gebruik maken en van alle andere voordelen in 2015. Ga voor info naar onze website www.landerdpas.nl

De LanderdPas organiseert Midwintermiddag met Willem Griffioen als Heino

         

Midwintermiddag

met Willem Griffioen als Heino

De LanderdPas nodigt u uit op donderdagmiddag 22 januari 2015 voor een optreden met Willem Griffioen als Heino in Nieuw Schaijk te Schaijk voor alle leden. Kosten € 7,50 per persoon. (incl. koffie met petit four en erwtensoep/roggebrood met spek)

Programma:

 14.00 – 14.30 uur ontvangst met koffie en Petit four
 14.30 – 15.00 uur eerste optreden
 15.00    Pauze. (consumpties zijn voor eigen rekening)
 15.30 – 16.00 uur tweede optreden
 16.15    uur erwtensoep met roggebrood met spek

Deze middag is voor alle LanderdPas leden toegankelijk op vertoon van een entree kaartje. Men kan 1 kaartje per LanderdPas kopen. De kaartverkoop start vanaf maandag 5 januari 2015 van Maandag t/m Vrijdag bij receptie Compostella in Zeeland van 08.30 uur tot 16.30 uur en Nieuwe Hoeven in Schaijk van 09.00 uur tot 20.30 uur. Kaart verkoop in de Phoenix is op Maandag 5 januari van 11.00 uur tot 12.30 uur.

Mocht u nog geen LanderdPas hebben, dan kunt u nu lid worden. Zie voor informatie hierover onze site www.landerdpas.nl of inleverpunten.

Ook is het mogelijk dat u deze middag ter plekke een LanderdPas aanschaft voor slechts € 10,-- voor heel 2015 en dan kunt u meteen gebruik maken van uw pas om aan deze middag deel te nemen!

Kijk voor meer aantrekkelijke acties op onze website of actieflyers bij de inleverpunten; Onder de Linden, Phoenix en Nieuwe Hoeven in Schaijk, Wapen van de Reek, Compostella en de Garf in Zeeland. Noteert u dus deze datum in uw agenda, want dit wilt u niet missen!

Bezoek aan het herstelhotel Udens Duyn

Op maandag 12 januari 2015 organiseert de LanderdPas voor hun leden een bezoek aan het herstel Hotel Udens Duyn, Annaboulevard 6 in Uden.

Max. 20 personen als er meer belangstellende zijn moet er een tweede ochtend worden gereserveerd. Deze ochtend is voor alle LanderdPas leden gratis toegankelijk. U kunt zich tot 6 januari 2015 opgeven via het opgavestrookje. Deze kunt u inleveren bij onze inleverpunten; Phoenix, Zorgcoöperatie “Onder de Linden” en Nieuwe Hoeven in Schaijk, Wapen van de Reek, Compostella en de Garf in Zeeland.

Mocht u nog geen LanderdPas hebben, dan kunt u nu lid worden. Zie voor informatie hierover onze site www.landerdpas.nl of inleverpunten. Voor slechts € 10,-- voor heel 2015 en u kunt meteen gebruik maken van uw pas om aan deze ochtend deel te nemen!

Kijk voor meer aantrekkelijke acties op onze website of actieflyers bij de inleverpunten. Noteert u dus deze datum in uw agenda, want dit wilt u niet missen! Wij verzoeken u het vervoer zelf te organiseren

LanderdPas

De LanderdPas organiseert op 26 november 2014 een bezoek aan kazerne Vliegbasis in Vredepeel. Wilt u hieraan ook gratis deelnemen? Word lid van de LanderdPas voor € 10,00 vanaf nu en heel 2015.  Kijk voor lid worden op de website www.landerdpas.nl . U ziet dan ook de aanbiedingen in het 4 de kwartaal 2014 van meer dan 30 ondernemers in Landerd.

Landerdpas

De Landerd Pas, een initiatief van Stichting Belangenbehartiging Ouderen Landerd (BOL) en BrabantZorg, richt zich op de leefbaarheid van Landerd. Zowel de gemeente Landerd als de Provincie Noord-Brabant hebben dit initiatief ondersteund met een bijdrage. De pas geeft toegang tot verschillende activiteiten, uitjes, optredens en festiviteiten in Landerd en directe omgeving. Daarnaast biedt de pas kortingen bij diverse ondernemers uit Landerd die zich hebben aangesloten bij de pas. Elk kwartaal zijn er nieuwe acties waar pashouders aan deel kunnen nemen of gebruik van kunnen maken.

Abonneren op deze RSS feed