Menu
Silvia Thijssen

Silvia Thijssen

Schaijk een werelddorp, een mooie manier om ons Gezondheidscentrum Landerd bekender te maken voor Schaijk en omgeving.
Als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut ben ik sinds 2007 in Schaijk aan het werk. Op onze locatie aan de Lorskensstraat 1e werken we met verscheidene disciplines samen.
Zo ook bij "Schaijk een werelddorp", samen kun je elkaar versterken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorg dragen voor en met elkaar.

 

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.gezondheidscentrumlanderd.nl

Gezondheidscentrum Landerd

Het Gezondheidscentrum Landerd is opgezet in 2009 door enkele enthousiaste paramedici. Samen een ruimte delen is één, maar om u beter van dienst te kunnen zijn is een goede samenwerking onderling onontbeerlijk!

Het Gezondheidscentrum bestaat uit diverse hulpverleners werkzaam in verschillende gebieden t.b.v. de mens in zijn totaliteit. De gebieden zijn met name; nieuw leven, adem en stem, houding en bewegen, voeding en gedrag, opvoeding en communicatie.

Img 2010

Het Gezondheidscentrum is er voor mensen van alle leeftijden in de regio Landerd en omgeving, met een gerichte hulpvraag.

Het gezondheidscentrum is multidisciplinair wat een meerwaarde geeft op zowel inhoudelijk gebied (gebruik maken van elkaars kwaliteiten) als organisatorisch gebied (denk aan bijvoorbeeld het plannen van meerdere afspraken op één dag).

  • Onze speerpunten zijn:
  • De cliënt staat bij ons centraal, met zijn of haar hulpvraag.
  • Er is aandacht voor kwaliteit en klantgerichtheid.
  • Er wordt samengewerkt met andere zorgverleners uit de eerste, tweede en derde lijn, zoals huisartsen, specialisten, sportarts, scholen etc.
  • De hulpverleners zijn op de hoogte van elkaars kennis, vaardigheden en aanbod, waardoor iedere cliënt de optimale zorg krijgt, en indien nodig, in overleg met de huisarts, wordt doorverwezen.
Abonneren op deze RSS feed