Menu

Schrijfproblemen?

Ondanks de toename van het computer en tabletgebruik, blijft schrijven iets wat belangrijk is. Soms hebben kinderen veel moeite om het schrijven aan te leren of is het handschrift onleesbaar.
Silvia Thyssen is al jaren kinderoefentherapeut en heeft ervaring in het behandelen van schrijfproblematiek. Als eerste wordt er een intake gedaan, wordt er in kaart gebracht wat precies de hulpvraag is en wordt er een motorische test afgenomen. Het schrijven wordt bekeken en we gaan op zoek wat de mogelijke oorzaak is. Daarna wordt het behandelplan besproken met de ouders en eventueel de therapie gestart. 
Een kinderoefentherapeut onderzoekt en behandelt kinderen met motorische problematiek. Er wordt op een spelenderwijze manier gewerkt op het niveau van het kind. In kleine stapjes wordt er gewerkt aan het verbeteren van de motoriek en het oplossen van de hulpvraag. 

Verloopt de motorische ontwikkeling van uw kind anders dan gemiddeld en maakt u zich daar zorgen over of heeft u een vraag vanuit de leerkracht gekregen betreffende de motorische vaardigheden of het schrijven, neem dan contact op. Oefentherapie Cesar is direct toegankelijk en wordt vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor meer informatie:
Silvia Thyssen
tel. 06-23984705
www.gezondheidscentrumlanderd.nl / www.gezonderbewegen.nl

 

Silvia Thijssen

Schaijk een werelddorp, een mooie manier om ons Gezondheidscentrum Landerd bekender te maken voor Schaijk en omgeving.
Als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut ben ik sinds 2007 in Schaijk aan het werk. Op onze locatie aan de Lorskensstraat 1e werken we met verscheidene disciplines samen.
Zo ook bij "Schaijk een werelddorp", samen kun je elkaar versterken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorg dragen voor en met elkaar.

 

Website: www.gezondheidscentrumlanderd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven