Menu

Check uw zorgverzekering!

From:

Met 2014 weer voor de deur, komen er nu weer de polissen binnen van uw zorgverzekeraar. Wilt u overstappen, dan is het nu de tjd om eens de zorgverzekeringen onder de loep te nemen en te kijken hoe u graag verzekert wilt zijn het volgende jaar.
Wat denkt u nodig te hebben, waar kan men dat bieden en wat gaat dat kosten?
Niet alle zorgverlening wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering!
In de aanvullende verzekering is vaak veel mogelijk. Belangrijk te weten is, dat indien u gebruik maakt van uw aanvullende verzekering, er geen eigen risico wordt ingehouden.

Heeft u vragen over de vergoedingen betreft de paramedische zorg neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of informeer bij de zorgverlener.

Indien u meer wilt weten over Oefentherapie Cesar en de eventuele vergoedingen, neem dan contact op met Silvia Thyssen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Silvia Thijssen

Schaijk een werelddorp, een mooie manier om ons Gezondheidscentrum Landerd bekender te maken voor Schaijk en omgeving.
Als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut ben ik sinds 2007 in Schaijk aan het werk. Op onze locatie aan de Lorskensstraat 1e werken we met verscheidene disciplines samen.
Zo ook bij "Schaijk een werelddorp", samen kun je elkaar versterken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorg dragen voor en met elkaar.

 

Website: www.gezondheidscentrumlanderd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven