Menu

Groepsles Gezond Fit

From:
Gezond Fit Gezond Fit

Op dinsdag van 9:30 tot 10:30 uur zijn een aantal vrouwen in beweging in Gezondheidscentrum Landerd aan de Lorskensstraat 1e. Onder begeleiding van Brigit van Aanholt, oefentherapeut Cesar, worden de spieren losgemaakt, wordt er gewerkt aan het verbeteren van de conditie en spierkracht en is er ruimte voor een gezellig praatje.
U leert hoe u zo optimaal mogelijk kunt bewegen, aandacht voor de houding en de kwaliteit van bewegen is bij de oefentherapie belangrijk.

Heeft u zin om eens een proefles mee te volgen, neem dan contact op en doe een keer lekker mee.
Besluit u met ons mee te doen, dan krijgt u de 11de les gratis! (meld dan wel dat u via de actie van Schaijk Werelddorp komt!)

Beweegt u liever in de buitenlucht? Ook dat is bij ons mogelijk. Met ZinVol Bewegen wordt er gewandeld in de bossen van Herperduin, maar ook hier worden de andere spiergroepen niet vergeten.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een keer meedoen?
Neem dan contact op met Brigit van Aanholt.
tel. 06-3879 5379 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.gezonderbewegen.nl

 

Silvia Thijssen

Schaijk een werelddorp, een mooie manier om ons Gezondheidscentrum Landerd bekender te maken voor Schaijk en omgeving.
Als Oefentherapeut en Kinderoefentherapeut ben ik sinds 2007 in Schaijk aan het werk. Op onze locatie aan de Lorskensstraat 1e werken we met verscheidene disciplines samen.
Zo ook bij "Schaijk een werelddorp", samen kun je elkaar versterken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten, zorg dragen voor en met elkaar.

 

Website: www.gezondheidscentrumlanderd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven