Menu

Instituut HelMir al 20 jaar een begrip!

Instituut HelMir van Miriam van Geel viert op 1 november haar 20 jarig zakelijk bestaan.

Met een grote trotse lach vertelt zij hoe de jaren voorbij zijn gevlogen. Dat kan ook niet anders omdat deze veelzijdige 45 jarige schoonheidsspecialiste en pedicure constant op zoek is naar verdieping en verbetering. Ze werkt al jaren met het huidverzorgingsproduct van Auriege en ze verkoopt sinds vorig jaar de producten van Janzen. Dit is een mooi product om cadeau te geven en te krijgen.

Miriam heeft oog voor detail en is perfectionistisch. Deze twee eigenschappen zie je terug in haar smaakvolle, maar succesvolle praktijk. Daar bied zij een scala van behandelingen aan, van biologische haarverwijdering tot het behandelen van littekens, couperose en acne. Maar ook voor de behandeling van schimmelnagels en zweetvoeten kun je bij haar terecht.

Haar nieuwste methode is Aesthetic Needling, een prima alternatief voor botox en facelift.
Dit is een zeer effectief anti-aging behandelmethode, zonderde negatieve bijwerkingen van bijvoorbeeld botox en faceliften.
Tijdens deze behandeling worden er kleine acupunctuur naaldjes in de huid aangebracht en creëren daarmee op een natuurlijke manier een facelift waardoor rimpels verminderen, het gezicht gelift wordt en er een natuurlijke teint teruggegeven aan de huid.

Hierdoor bezoeken cliënten uit de hele regio haar praktijk. Instituut HelMir is hiermee echt een begrip in Schaijk en omgeving.

Laatst aangepast opzaterdag, 02 november 2013 16:56
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven