Menu

LanderdPas organiseert jeu-de-boules toernooi met barbecue

Op 23 augustus organiseert de LanderdPas van 15.00 tot 17.00 uur een jeu-de-boules toernooi met aan vullend een goed verzorgde barbecue.  De kosten voor deze middag bedragen Eur 15,00 welke ter plekke voldaan mogen worden. Consumpties zijn voor eigen rekening. De locatie: Restaurant Nieuw Schaijk.  Als u wilt deelnemen dan verzoeken wij u het reeds ontvangen aanmeldingsformulier in te leveren bij een van de LanderdPas bussen, danwel aan te melden via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Doe dit wel voor voor
16 augustus a.s. . Wij hopen u  23 aug te ontmoeten.

Stuurgroep de LanderdPas 

LanderdPas

De Landerd Pas, een initiatief van Stichting Belangenbehartiging Ouderen Landerd (BOL) en BrabantZorg, richt zich op de leefbaarheid van Landerd. Zowel de gemeente Landerd als de Provincie Noord-Brabant hebben dit initiatief ondersteund met een bijdrage. De pas geeft toegang tot verschillende activiteiten, uitjes, optredens en festiviteiten in Landerd en directe omgeving. Daarnaast biedt de pas kortingen bij diverse ondernemers uit Landerd die zich hebben aangesloten bij de pas. Elk kwartaal zijn er nieuwe acties waar pashouders aan deel kunnen nemen of gebruik van kunnen maken.

Website: www.landerdpas.com E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven