Menu

Groene Smoothies en Raw Food workshop / lezing bij Shiitakekwekerij Autarkia druk bezocht !!

Groene Smoothies en Raw Food workshop / lezing bij Shiitakekwekerij Autarkia druk bezocht !! 

De lezing van Wilma en Sjef Van Dongen over het belang van eten van rauw voedsel en hoe dit gewoon lekker en makkelijk in de dagelijkse praktijk toe te passen is, werd door iedereen enthousiast ontvangen en als zeer leerzaam ervaren. Iedereen werd nog blij verrast met een dun boekwerkje (speciaal gemaakt door Sjef en Wilma ) met handige tips. 

Dit zou best eens voor herhaling vatbaar kunnen zijn !
Houd hiervoor www.autarkia.nl in de gaten !!
Laatst aangepast opvrijdag, 05 juli 2013 13:56
Dirk Megens

Autarkia is een ambachtelijke biologische Shiitakekwekerij in een eetbare Permacultuurtuin.

Wij kweken onze paddenstoelen allemaal op boomstammen buiten, zoals dat in Japan al zo'n 2000 jaar gebeurt. Hierdoor krijgen we de lekkerste, meest gezonde Shiitake. Dit doen wij in een tuin die wij volgens de principes van de Permacultuur hebben aangelegd, waar doorheen wij een Blotevoetenpad hebben gecreëerd. Wij geven rondleidingen waarbij u kennis maakt met de wijze waarop wij deze bijzondere paddenstoel kweken en uitleg krijgt over de verschillende elementen van Permacultuur die in onze tuin verwerkt zijn. 

Nieuwsgierig geworden: kijk eens op  www.autarkia.nl voor meer informatie.

Website: www.autarkia.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven