Menu

Eerste twee trainingssessies goed verlopen !

Op 20 en 24 juni hebben de eerste twee trainingen plaats gevonden voor de Schaijk een Werelddorp site. Onze gastheren van de Bowling en Nieuw Schaijk hadden alles netjes voor elkaar zodat we meteen goed aan de slag konden. In totaal zijn een kleine 50 winkels, bedrijven en ook al een paar verenigingen getraind en het resultaat was diezelfde avond al zichtbaar. De eerste zelf gepubliceerde nieuws items en evenementen stonden op de site.

Met deze nieuwe ambassadeurs hopen we dat het nog meer gaat leven, met name onder de verenigingen en bedrijven, dan blijft de site lekker meegroeien met het ontstane enthousiasme. We hopen op extra aanmeldingen tijdens de vakantie, zodat we in september wellicht nog een trainingsavond organiseren. Meld je dus aan !

Er is al enorm veel tijd en energie gestoken om dit project te realiseren, maar deelname van de Schaijkse gemeenschap is onmisbaar!!  Kijk dus snel eens op de website en bedenk hoe jij zelf hierin zou kunnen bijdragen. Wij zijn er van overtuigd dat we er samen een mooie, levendige en bruikbare website van kunnen maken.

aanmelden-bedrijf     aanmelden-vereniging

Commissie Communicatie – Schaijk een Werelddorp1-Bowling

Laatst aangepast opdonderdag, 28 november 2013 21:11
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven