Menu

Schaijk een Werelddorp Wensboom wacht op wensen...

SCHAIJK - Onder het motto tradities is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om een wens te doen voor familie, vrienden of kennissen bij de wensboom. Tijdens het Winterfestijn op 15 december aanstaande kunt u wensen hangen in de grote wensboom op het plein voor de Phoenix vanaf 18.00 uur.

Heeft u een wens voor uzelf of een ander? Laat het daar niet bij! Iedereen kan zijn of haar wens in de wensboom hangen. Bijzondere wensen voor uzelf of wensen voor een ander. Voor hen die een beetje kleur in hun leven kunnen gebruiken of een duwtje in de rug, een oppepper. En zomaar zouden uw wensen uit kunnen komen.

Bij de Wensboomkraam op het Winterfestijn liggen pennen en wenskaarten voor u klaar. Als u graag de wens vervuld ziet, dan is het vermelden van naam, adres en telefoonnummer bij de wens noodzakelijk. Ook kunt u bij de deelnemende winkels uw wenskaarten halen. De organisatie van de Schaijk een Werelddorp Wensboom zal bekijken wat mogelijk is en de wensen op 29 december in vervulling laten gaan.

Een paar voorbeelden van de Schaijk een Werelddorp Wensboom van het vorig jaar waren bijvoorbeeld "een bosje bloemen voor mijn schoonmoeder", "dat mama en de rest een heel gelukkig nieuwjaar krijgt meteen fles koffielikeur", "een ontspannende massage na een moeilijke tijd" en "een lekkere lunch om te verwennen …"

Kom zaterdag 15 december uw wens doen voor een ander en misschien komt de wens dan voor uw dierbare wel uit!

Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven