Menu

Winterfestijn: Ontwerp en win je eigen toverstafje

Theetuin Maashorst is er ook bij ! Speciaal voor het Winterfestijn Schaijk hebben we een ontwerp wedstrijd voor de jeugdige bezoekers. Wie het mooiste toverstafje ontwerpt, kan deze winnen ! We kiezen een winnaar in 2 leeftijdsgroepen > Je eigen ontwerp wordt dan speciaal voor jou gemaakt in een kleur naar keuze.
 
Hoe doe je mee: Print het deelname formulier (Hieronder en op onze website www.theetuin-maashorst.nl) en maak je ontwerp. Deze kun je inleveren in de (digitale) brievenbus van de Theetuin op Postiljonstraat 6a, maar nog leuker als je deze op 15 december meeneemt naar onze kraam. Finn, Senna, Bas en Dominique zijn de jury op 16 december ! Op kerstavond is dan de uitslag en voor het nieuwe jaar start heb je je zelf ontworpen toverstafje al in huis !
 
Geen zin of tijd?: Naast allerlei lekkernijen hebben we ook deze toverstafjes dan bij ons en deze kun je dan kopen, lekker makkelijk: ze werken bijna echt !!!
 
Waarom toverstafjes vraag je je af? Wat heeft dat nou met een Theetuin te maken? Als je dat wilt weten, kom dan naar onze kraam, en Senna en Finn zullen het je uitleggen ! Doe je best en tot 15 december !

Schermafbeelding 2018-11-24 om 13.46.16


TheetuinMaashorstLogo Kleur
Schermafbeelding 2018-11-24 om 13.46.16
Laatst aangepast opzaterdag, 24 november 2018 14:20
Bas Griffioen

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Nieuws uit Schaijk (Arena)