Menu

Schitterend Schaijk - Bomen in de buurt 2.0

In het kader van Schitterend Schaijk kunnen buurtverenigingen zich net als vorig jaar weer aanmelden om in aanmerking te komen voor een 'inspiratieboom'. De buurt met de mooiste boom wint een prachtige prijs.

Vorig jaar gingen de Rotondo’s (foto) er met de eerste prijs vandoor. Een heuse winter-BBQ, die uiteindelijk in de zomer heeft plaatsgevonden. Dit jaar staat de tweede editie van de bomenactie op het programma. Doel is om extra sfeer en gezelligheid te creëren in de verschillende buurten. "Bijna alle buurtverenigingen die vorig jaar meegedaan hebben, doen dit jaar weer mee", laat de commissie Schitterend Schaijk weten. "We hebben nog maar vijf bomen te verdelen."

Buurtverenigingen van Schaijk kunnen zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nog aanmelden om in aanmerking te komen voor een 'buurtboom'. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt; er zijn er namelijk inmiddels nog maar 3 beschikbaar! Geen buurtvereniging, maar wel een gezellige buurt met een behoorlijke groep fanatiekelingen? Ook dat kan. Laat het weten aan de commissie Schitterend Schaijk. Ook als je mee wilt organiseren.

Laatst aangepast opwoensdag, 05 december 2018 08:43
Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven