Menu

Wie jarig is trakteert!

 

unnamed_12.png

unnamed_1.jpg

Beste relatie en reisliefhebber,

Wie jarig is trakteert

In 2018 is het precies 15 jaar geleden dat Yvonne Bloemers begon met haar reisbureau. Door de jaren heen maakte ze vele reizen en verkocht ze met veel passie en plezier vakanties. Om het 15-jarig bestaan te vieren maken reizigers de komende tijd kans op een prachtige prijs.
15 jaar geleden startte Yvonne Bloemers met TravelXL. Yvonne kreeg de kans om het reisbureau van de bank over te nemen en in 15 jaar tijd is dit uitgegroeid tot hét bekendste reisbureau van Schaijk en omstreken. Samen met haar medewerksters Betsie van Bakel, Sanne Bongers en Saskia Ponsen, verkopen ze met veel enthousiasme en reisplezier!
 

Persoonlijk reisadvies

TravelXL biedt reizen aan van alle touroperators, maar ook bijvoorbeeld Expedia, Booking.com en Kras reizen. “Tegenwoordig maken wij steeds meer reizen op maat, daarvoor werken wij samen met organisaties uit het buitenland waardoor wij net wat anders aan kunnen bieden”, aldus Yvonne. “We geven graag persoonlijk reisadvies waarmee u zorgeloos op reis kunt.”

In ons reisbureau in Schaijk gaan wij samen met onze klant opzoek naar de mooiste reisbestemmingen, accommodaties en geven tips & weetjes over de locatie. “Wilt u bijvoorbeeld een mooie cruise maken dan helpen wij u daar graag bij, vaak hebben we de reis ook zelf gemaakt en zodoende weten we waar we over praten.”
 

Aanspreekpunt

Dat is dan ook de toegevoegde waarde van TravelXL. “We checken de klant online in, vragen visa aan en doen eigenlijk alles wat er bij de reis komt kijken. Het is echt een stukje zekerheid. De klant hoeft alleen nog maar te genieten van de vakantie.” Daarnaast heeft u een aanspreekpunt. U kunt altijd bij ons terecht  als er wat aan de hand is.

15-jarig bestaan: prijzen

Om het 15-jarig bestaan van TravelXL te vieren krijgt iedereen die in 2018 een reis boekt een prachtige reistas cadeau. Daarnaast wordt er onder alle klanten die tussen 1 november 2017 en 31 maart 2018 een reis boeken een midweek Mallorca verloot voor twee personen.

Op dinsdagavond 16 januari 2018 hebben wij een informatieavond over Amerika/Canada. Hier staat deze avond ook een échte Amerikaanse camper. De avond is gratis maar graag even aanmelden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hierin ontvangt u van ons alle informatie.

 

Bezoek onze website www.travelxl.nl/schaijk voor meer informatie.


Met vriendelijke groet, Team TravelXL Schaijk

 

 

unnamed_13.png

Yvonne Bloemers

Schaijk Een Wereld Dorp biedt u samen met TravelXL Schaijk  de mogelijkheid om de WERELD te ontdekken. Dicht bij huis of ver weg. Aan u de keus! Wij hebben direct contact met onze agenten in het buitenland dat maakt de prijs voor een verre vakantie bv met de camper door Amerika/Canada of een autorondreis door Zuid Afrika extra aantrekkelijk m.b.t. prijs/kwaliteit. U vraagt en wij draaien wij kunnen de hele WERELD bereiken. Maar ook voor uw vakantie naar bv Turkije kunt u bij ons terecht ook hier maken wij altijd een prijsvergelijk met andere aanbieders. Wij gaan graag de uitdaging aan!

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven