Menu

Uitslag: Inspiratieboom 2017

Op 16 december om precies 20.30 was het dan zover. De prijsuitreiking van de inspiratieboom 2017. Op een overvol Van Spijkplein, waarbij een aantal bezoekers moesten uitwijken naar de parkeerplaats bij Gall & Gall, werd de winaar bekend gemaakt. Onder begeleiding van Fanfare Concordia en de kerstman liep de spanning steeds verder op.

Buurtvereniging de Stroat ging er vandoor met de aanmoedingsprijs. Zij vielen net buiten de prijzen. Het is wel een schitterend plekje geworden midden in De Stroat. Op plek drie kwam nieuw binnen, de Grun'n Hoek. Niemand minder dan Ben Snoeks nam, tijdens het filmen, namens dit clubke fanatiekelingen de prijs in ontvangst. Op de tweede plek vinden we een buurtvereniging dat de laatste jaren bekend staat om een boel voor de wijk voor elkaar te boksen, en ook bij deze eerste editite wisten zij een mooie plek te bemachtingen. Het bleef tot het einde spannend wie zou er met de hoofdprijs een Winter BBQ verzorgd door van Kraaij Keurslagerij vandoor gaan. Het werden de Rotondo's. We kennen ze van de Glow en Snow edities en de zorg voor hun eigen prachtige Rotonde. Het bleef nog lang onrustig en gezellig.

Was je er dit jaar nu niet bij. Volgend jaar gaan we gewoon door en doen we ons best om nog meer buurtverenigingen aan te sluiten en gaan we iedereen nog eerder informeren. Ik zit al te denken aan een buurt der buurtfeesten ;) Denk je nu... het zit er op.. nee hoor we beginnen pas.

Vanaf volgende week... lees, tijdens de kerstvakantie is er voor de jeugd tot 15 jaar de mogelijkheid om mee te doen met een speurtocht. Hier volgt nog meer informatie over. 

Bedankt namens de commissie Schitterend Schaijk:

MKB - Schaijk Reek
Rabobank Oss Bernheze - Schaijk
De Buurtverenigingen
Artisan Decoratieven
Van Kraaij Keurslagerij
De Juryleden

Wil je meedoen, heb je tips, wil je mee organiseren om het nog schitterender te maken. Natuurlijk kun je je nu al aanmelden voor 2018-2019 ;) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatst aangepast opmaandag, 18 december 2017 08:30
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven