Menu

Inspiratiebomen 2017; hier zijn ze te vinden!

Het was vanochtend prachtig om te zien hoe de diverse buurtverenigingen en straten bereid zijn geweest om de inspiratiebomen om te dopen naar eigen buurt bomen. Het zijn allemaal mooie plekjes geworden waar tijdens de komende donkere dagen 's avonds nog een drankje genuttigd kan worden.

Ik zou zeggen, zoek elkaar op en neem wat lekkers mee. We vragen de deelnemende verenigingen om hun foto's te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Misschien nog mooier ga eens bij elkaar op bezoek ;) daarom hieronder de 'exacte' plek waar je de inspiratiebomen kunt vinden. 

Wil je een interactieve kaart klik dan hier. (ik kwam er wel achter dat het stuk fietsroute nog in Beta is bij Google (lees:nogniethelemaalklaar). 

Maar goed daar komen jullie wel uit. 

plattegrond-route

De komende week wordt de fietsroute geplaatst... ach ieder zoekt zijn eigen weg. We maken in ieder geval inzichtelijk waar de bomen zich precies bevinden. 

Bekijk in de tussentijd het album op facebook: https://www.facebook.com/pg/schaijkeenwerelddorp/photos/?tab=album&album_id=1539330612819688 

Laatst aangepast opmaandag, 11 december 2017 09:06
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven