Menu

Dit jaar nog twee inspiratiebomen beschikbaar voor Schitterend Schaijk

Zoals al aangekondigd in de Arena blazen we Schitterend Schaijk nieuw licht in ;), we willen buurtverenigingen in Schaijk voorzien van een inspiratieboom die zijn in de week na het vertrek van de sint met de buurt kunnen optuigen met verlichting en creativiteit.

Vanuit de werkgroep Schitterend Schaijk hebben we geprobeerd om in contact  te komen met alle buurtverenigingen van Schaijk. In totaal hebben we 15 inspiratiebomen laten maken en inmiddels zijn er twaalf buurtverenigingen die zich hebben aangemeld. Dit jaar hebben we nog twee bomen beschikbaar voor buurtverenigingen die zich nog niet aangemeld hebben.  De bomen blijven in bezit van Schaijk een Werelddorp en zijn mogelijkheid gemaakt door MKB Schaijk Reek en Rabobank Oss Bernheze. 

Een van de bomen wordt in het centrum geplaats in het kader van Midnight Shopping. 

Eerst komt eerst maalt! aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor buurtverenigingen die meedoen:

Volgende week sturen we een brief naar de contactpersonen van de buurtverenigingen over de gang van zaken. 

 

Laatst aangepast opmaandag, 11 december 2017 09:01
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven