Menu

Verenigingen & Bedrijven: Lever uw bijdrage aan SchaijkEenWerelddorp.nl

Schaijk een Werelddorp, voor heel Schaijk actief.

Vorig jaar april is er door een aantal enthousiaste dorpsgenoten het initiatief genomen om Schaijk op te schudden om te voorkomen dat ons mooie dorp langzaam in zou dutten!

Sindsdien zijn er door de werkgroep 'Schaijk een Werelddorp' verschillende acties opgezet met als doel de levendigheid van ons mooie dorp te vergroten, maar vooral ook onder de aandacht te brengen. Eén van de tools die hiervoor ontwikkeld is is de vernieuwde website, www.schaijkeenwerelddorp.nl, waarin lokale bedrijven, verenigingen en organisaties ondersteund worden bij hun activiteiten.

“Maar dat doen jullie toch alleen voor de Schaijkse winkels!?”
Deze opmerking krijgen we vaak als we vertellen over de activiteiten die inmiddels zijn opgestart en die we nog van plan zijn; ons antwoord daarop is echter een stellig “nee”.

We zijn namelijk als Schaijkenaar trots op ons dorp, willen dat ook blijven in de toekomst en willen vooral dat onze kinderen in een leefbaar dorp opgroeien.

Dan kunnen we ons dus niet alleen focussen op de winkeliers maar hebben we de hele gemeenschap nodig: verenigingen, industrie, bedrijven, clubs, organisaties en individuele Schaijkenaren.

Het motto van de werkgroep 'Schaijk een Werelddorp' is namelijk dat we alleen samen veel kunnen bereiken. Dit wordt versterkt wanneer we echt gaan samenwerken; de website is een centrale plek om alle initiatieven samen te laten komen.

Daarom willen we ook alle Schaijkenaren, individueel, bedrijfsmatig of in verenigingsverband vragen deel te willen nemen zodat de website hèt platform voor heel Schaijk en omgeving kan worden.

Hoe meer vulling we krijgen, hoe eerder het gaat leven en het zich zelf in stand houdt.

“Wat mag ik aanleveren dan?”
Al het nieuws, evenementen, producten, aanbiedingen, vacatures zijn welkom zolang ze maar met Schaijk van doen hebben. Iedere Schaijkenaar, of betrokkene bij Schaijk, kan via de contactgegevens op de website nieuws, informatie, foto’s of anderszins aandragen.
Voor verenigingen, organisaties en bedrijven die zich aanmelden op de website hebben we een werkinstructie beschikbaar waarmee ze zelf hun informatie kunnen plaatsen.
Tevens zullen er voor verenigingen en bedrijven die zich hierin graag ondersteund zien op de onderstaande data instructieavonden georganiseerd worden: 

Donderdag 20 juni 2013 vanaf 20.00 uur bij de Gasterij in de Oude Bowling

Maandag 24 juni 2013 vanaf 20.00 uur bij Café - Restaurant - Zaal Nieuw Schaijk

Er is al enorm veel tijd en energie gestoken om dit project te realiseren, maar deelname van de Schaijkse gemeenschap is onmisbaar!!  Kijk dus snel eens op de website en bedenk hoe jij zelf hierin zou kunnen bijdragen. Wij zijn er van overtuigd dat we er samen een mooie, levendige en bruikbare website van kunnen maken.

aanmelden-bedrijf     aanmelden-vereniging

Commissie Communicatie – Schaijk een Werelddorp

Laatst aangepast opvrijdag, 31 mei 2013 12:06
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven