Menu

Bijdragen aan Schitterend Schaijk 2017, natuurlijk!

Schitterend Schaijk 2017, laat je licht er alvast op schijnen. 

We willen vanuit de gemeenschap Schitterend Schaijk hernieuwd leven inblazen. We mogen sowieso trots zijn, want Schaijk is ieder jaar mooi uitgelicht, zeker in vergelijking met andere omringende dorpen. Mocht je het niet weten, Schitterend Schaijk gaat over het uitlichten van Schaijk in de donkere wintermaanden. Vanaf zeg maar half november tot half januari. Bij de eerste edities kreeg het mooist uitgelichte huis en de mooist uitgelichte wijk een prijs. De laatste jaren is het iets wat de buurtverenigingen zelf doen. Nu willen we dit weer onder de aandacht brengen.

Er liggen al flink wat ideeën op tafel en ook willen we het in december samen laten komen met twee andere evenementen en een feestavond.  

Vele handen maken licht werk, dus we zoeken nog enthousiaste bewoners die hier een bijdrage aan willen leveren. Een aantal buurtvoorzitters heb ik al bereid gevonden en ook op het gebied van kunstzinnigheid dragen er al personen bij. Het gaat uiteindelijk om het uitlichten van ons schitterend dorp. 

Denk je, dan wil ik ook, want ik heb een idee, kan mooie stukken schrijven, ben goed in iets wat een ander niet kan.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oja, en als je dit leest, activeer alvast je eigen buurtvereniging ;) lijkt vroeg, maar het is zo november!

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven