Menu

Schrijf je snel in!

Het jongeren vakantie weekend is een weekend voor jeugd van 12 tot en met 16 jaar. Het weekend duurt vier dagen en wordt dit jaar gehouden van 21 tot en met 24 juli. Er is altijd veel te beleven tijdens dit weekend. Tijdens de aanvang wordt van iedereen de tassen en slaapspullen in ontvangst genomen en naar de kampeerplaats gebracht. Daarna kan het plezier beginnen!

De precieze inhoud van het kamp houden we nog geheim zodat we jullie kunnen verrassen. We kunnen wel vertellen dat je een beetje lef moet hebben en er zeker enthousiast van wordt! Een leuk weekend dat ieder jaar weer terug komt en waar jullie samen met jullie vrienden en vriendinnen veel kunnen meemaken.

Wij zijn zelf een enthousiaste en jonge groep begeleiders die er samen met jullie een mooi weekend van wil maken en hopen dat jullie nog lang kunnen terug kijken op een top weekend.

Dus wacht niet te lang en geef je snel op met vrienden en vriendinnen voor dit geweldige weekend. Hopelijk zien wij jullie daar! Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

 

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongeren Vakantie Week

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven