Menu

(web)redacteur gezocht voor Schaijk een Werelddorp

Voor onze commissie communicatie zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Iemand met passie en expertise (of in opleiding) voor content management, web redactie, schrijven en publiceren, ondersteunen van verenigingen en bedrijven met hun content. 

Webredacteur

Als webredacteur ben je soms letterlijk een spin in het web. Internet en Schaijk ;) zijn je lust en je leven. 

Wat zijn je taken?

Als webredacteur houd je je bezig met websites en webcontent: de inhoud van websites in de vorm van koppen, teksten, formulieren, lijsten en banners. Je onderhoudt de website van Schaijk een Werelddorp. 

  • Ondersteuning bij het plaatsen van berichten: je maakt een selectie uit het aanbod van onderwerpen, selecteert persberichten, herschrijft ingekomen stukken, maakt intro's en zoekt naar geschikte links naar pagina’s die meer informatie geven over het onderwerp van je tekst.
  • Content management: je zorgt ervoor dat nieuwe pagina's gepubliceerd worden op het web. Je zorgt ervoor dat alle informatie goed te vinden is door duidelijke teksten op knoppen en links waarvan meteen duidelijk is waar ze heen leiden. Daarbij hoort dus ook het aanbrengen van nieuwe links of het verwijderen van links die niet meer werken. Je archiveert oude content.
  • Design: soms lever je een bijdrage aan het restylen van een site of het herinrichten van de structuur, denk bijvoorbeeld ook aan het toevoegen van foto's.

Contact met bestaande media: Ook het aanleveren van stukken voor Arenalokaal bijvoorbeeld. 

Welke rol vervul je?


Schrijver en redacteur, je stelt nieuwe content samen of redigeert bestaande teksten en maakt ze geschikt voor het web.

Organisator, je regelt dat een website actueel blijft.

Designer, je levert een bijdrage aan het uiterlijk van een site.

Moderator/beheerder/toezichthouder, je ziet bijvoorbeeld toe op een normaal gebruik van een forum en verwijdert beledigingen.

Wat hebben we te bieden

Een gezellig team, met leuke mensen ;).

Ruimte voor eigen invulling en nieuwe ideeen.

Mogelijkheid om betrokken te zijn bij de gemeenschap.

Bouwen aan de toekomst van ons dorp. 

Een mooie vrijwillegersrol op je C.V.

Een kans om met ondernemers in contact te komen, die ondersteuning nodig hebben. 

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp Webredacteur gevonden.

 

 

 

 

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven