Menu

Nieuw display Platform Tourisme Landerd

Tijdens de ondernemersavond van 13 maart heeft Platform Tourisme Lqanderd hun nieuwe display gepresenteerd. De display van steigerhout wordt gemaakt bij De Nistel in Nistelrode.
In de display kunnen 16 folders geplaatst worden met info over fiets- en wandelroutes en andere toeristische informatie. Een aantal ondernemers heeft die avond al aangeven deze te willen bestellen.

De kosten zijn éénmalig €75,- ex btw. Dankzij een bijdrage van het Platform en de gemeente Landerd hebben we de kosten voor jullie laag kunnen houden. Daarnaast zorgen we voor een pakket folders om de display mee te vullen. Jullie gasten zien dan in één keer wat er in de directe omgeving te beleven is. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen het pakket met folders te willen ontvangen. Op dit moment zijn we volop bezig met de nieuwe folderlijn, alle folders krijgen hetzelfde formaat en lay-out. Enkele voorbeelden van de folders zijn:

Uittips, fietsroute 'van Bossche Bol tot Bossche School', Mondriaan Molen route, Komwandelingen Schaijk, Reek en Zeeland, Landerd in Oorlog en Vrede, Sporen uit het verleden, Docus de Das fietsroutes, Help het bos is Betoverd, Diverse wandelroutes, etc.

Een mooi aanbod voor jullie gasten om uit te kiezen! Alles wordt door ons bij jullie thuis bezorgt en zal ook aangevuld worden.

Bij deze dus de vraag of jullie voor 1 mei aan mij door kunnen geven of je kiest voor:

Optie A Display en folders (kosten €75,- ex btw)

Optie B Alleen het folderpakket

Optie C Geen van beide

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact op.

Alvast bedankt!

--

Met toeristische groet,
Marij van der Leest
06-15082914 
 
 
   
 
Platform Toerisme Landerd 
Franse Baan 4 
5374 RS Schaijk 
www.vvvlanderd.nl
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven