Menu

ACTIE: GRATIS COACHINGSSESSIE BIJ TRAINING 'IK LEER LEREN' SCHAIJK

Zit je kind op het voortgezet onderwijs en vallen de resultaten tegen? Of wil je dat je kind goed voorbereid naar de brugklas gaat? Meld dan je kind aan voor de training ‘Ik leer leren’ die na de meivakantie start in Schaijk. In 5 bijeenkomsten leert je kind wat zijn/haar leerstijl is en hoe je makkelijker kunt leren.

 

ACTIE: Meld je je kind nu aan, attendeer een andere ouder op de training. Als deze ouder zijn/haar kind ook aanmeldt, krijgen beide kinderen een gratis individuele coachingsessie bij Praktijk Frydag na afloop van de training, ter waarde van 60 euro. 

 

DATA TRAINING
De data van de training zijn:
Vrijdag 12 mei
Vrijdag 19 mei
Vrijdag 2 juni
Vrijdag 9 juni
Vrijdag 16 juni

De training wordt gegeven van 16.00 uur tot 17.30 uur. Data en tijden zijn onder voorbehoud. Kan uw kind niet op deze tijd? Informeer bij Praktijk Frydag naar andere mogelijkheden.

 

'IK LEER LEREN TRAINING' ALS LEREN NIET VANZELF GAAT
Leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen. Ondanks hun inzet gaat het leren bij veel kinderen gepaard met stress en tegenvallende resultaten.

Voor deze jongens en meiden is het belangrijk dat zij leren hoe te leren. De ‘Ik leer leren’ training van Praktijk Frydag biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Hier ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. 

De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen met de gecertificeerde ‘Ik leer leren’ trainer hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker.

De training is niet alleen geschikt voor brugklassers maar ook voor jongeren verder in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen. Tevens is het voor kinderen van groep 8 een gedegen voorbereiding op de middelbare school. 

Ervaringen van een deelnemer: “Ik heb nu hogere cijfers en weet beter wat ik allemaal kan. Doordat ik nu goed kan plannen ben ik niet meer zo gestrest en heb ik tijd over voor andere dingen.”

 

MEER INFORMATIE OF AANMELDEN?
De kosten van de training zijn € 182,50. Dit is het tarief voor 5 sessies van een anderhalf uur in groepsverband, inclusief het werkboek.

Voor meer informatie over de training 'Ik leer leren' neem contact op met Praktijk Frydag: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 82000185
http://www.praktijkfrydag.nl/ikleerleren.html

Laatst aangepast opvrijdag, 21 april 2017 14:35
Cindy Ankone - van Erp

Praktijk Frydag kinderen

Mijn naam is Cindy Ankone - van Erp, 39 jaar en woon in Schaijk. In 2008 ben ik afgestudeerd als Vaktherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb bijna 10 jaar op een basisschool gewerkt, waar ik met kinderen werkte aan hun sociaal-emotionele problemen. Binnen 'Praktijk Frydag' begeleid ik kinderen, tieners en volwassenen door middel van vaktherapie, coaching & trainingen. Volwassenen kunnen binnen mijn praktijk terecht voor vaktherapie en coaching. Kinderen kunnen ook bij de praktijk terecht voor vaktherapie en kindercoaching, maar ook voor verschillende trainingen: 'Ik leer anders', training sociale vaardigheden, weerbaarheidstraining en faalangstreductietraining.

Praktijk Frydag Tieners en Volwassenen

Bij vaktherapie ligt de nadruk op het ervaren en minder op het praten. Veel volwassenen en tieners praten niet zo graag. Voor hen kan het goed zijn om binnen de veilige setting van de vaktherapie aan hun problemen te werken. Er wordt gebruik gemaakt van ervaringsgerichte en creatieve werkvormen, die aansluiten bij de interesses van de cliënt. Voor kinderen sluit het ervaren en het doen heel erg aan bij hun belevingswereld. Kinderen leren door te spelen.

Vanuit mijn ervaring met vaktherapie maak ik ook trainingen op maat. Bijvoorbeeld voor kinderen met een vorm van autisme of ADHD/ADD. Ik heb onder andere gewerkt met kinderen met angststoornissen, faalangst, selectief mutisme, ADD, ADHD, verschillende vormen van autisme, echtscheidingsproblematiek & hechtingsproblemen. Bij kinderen behoort begeleiding onder schooltijd ook tot de mogelijkheden.

Ik vind het een mooie afwisseling om zowel met volwassenen, tieners als kinderen te werken. Met tieners en volwassenen zit je op een heel ander niveau en dit vraagt weer een andere aanpak. Het brengt mijzelf ook weer nieuwe inzichten en leermomenten.

Praktijk Frydag is gevestigd in Gezondheidscentrum Landerd en biedt daarnaast ook trainingen en coaching aan in een breder gebied in Noord-Brabant en Gelderland, bijvoorbeeld op scholen of in een cultureel centrum. 

Praktijk Frydag locatie Gezondheidscentrum Landerd in Schaijk

Binnen Praktijk Frydag wil ik kinderen, tieners en volwassenen verder helpen die vastlopen op een bepaald gebied. Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen. Dat is een voorwaarde om hen verder te kunnen helpen. Door zowel training, coaching als vaktherapie aan te bieden, is er eigenlijk voor elke cliënt wel een passende aanpak te vinden. Dat vind ik het mooie van mijn vak. Aansluiten bij de interesses en behoeftes van mijn cliënten en samen tot oplossingen komen.

  Website: www.praktijkfrydag.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

LinkedIn
terug naar boven