Menu

Roompot Vakantiepark Schaijk succesvol!

ROOMPOT VAKANTIEPARK SCHAIJK SUCCESVOL
De eerste woningen zijn verkocht!

De eerste woning op Vakantiepark Schaijk (Roompot) is verkocht.
Ad en Heike Brekelmans uit Reek hebben deze investering gedaan. Volgens Ad Brekelmans van DMS (Dutch Marine Systems): ,,Hij is een heel jonge ondernemer, super enthousiast, met een goed verhaal. Ik geloof erin. Qua stijl en materialen passen de huisjes mooi in de bosrijke omgeving", verklaart Brekelmans. ,,Het is een investering. Op de bank krijg je niets meer voor je geld. Daar roei je achteruit.

Start verkoop
Zaterdag 1 april bezochten zo'n driehonderd belangstellenden de twee modelwoningen aan de Hermanusweg, Brekelmans ook. Hij was daarvoor al onder de indruk van de plannen van ondernemer Charles Veerkamp. Die wil 136 vakantiehuizen bouwen, te beginnen met 62 stuks.

Particulier en professional
Op 2e paasdag is er ook veel belangstelling getoond voor de woningen, waaruit wederom twee nieuwe reserveringen zijn geplaatst. Charles Veerkamp: "Deze open dagen zijn goed voor de aanloop, het is zeer laagdrempelig onder het genot van een bakje koffie. Wij zien in de persoonlijke gesprekken als hoofdredenen het rendement naar voren komen. Het deels zelf genieten van de investering komt ook terug. Naast de particuliere beleggers hebben er ook al verschillende professionele partijen zich gemeld".

Lokaal
"De voornaamste reden van het investering in Vakantiepark Schaijk is dat men haar investering in de 'achtertuin' doet en de verhuur door een professionele partner laat verzorgen (Roompot Vakanties). Dit voelt vertrouwd voor veel mensen. De instap is laag, en daardoor ook het risico. Lokaal is er erg veel animo voor ons product".

5 dagen per week geopend
Van woensdag tot en met zondag is Veerkamp zelf aanwezig in de modelwoningen om geïnteresseerde te woord te staan. Charles: "het liefst plannen wij een persoonlijk gesprek in, waarvoor wij zo'n 1,5 á 2 uur de tijd nemen om alle wensen door te nemen".
Een oriënterend advies gesprek inplannen kan via www.vakantieparkschaijk.nl , per telefoon 0857-430006 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven