Menu

Open dag op 25 Maart bij Akker Metaal in Oss

Akker Metaal 10 jaar gevestigd in Oss

In 2006 is Akker Metaal gevestigd in Oss. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid met een extra hal en diverse nieuwe moderne machines. Ons laatste project is de installatie van een lasrobot die een ruimte beslaat van maarliefst 600 m2. Kortom, er is veel veranderd en dus is dit jubileum weer een mooi moment om U uit te nodigen om ons bedrijf eens te komen bekijken tijdens onze open dag op 25 maart 2017. Tijdens die open dag krijgt u een goede indruk van de capaciteiten van Akker Metaal, ons machinepark en het vakkundige personeel. 

We laten niet alleen zien hoe we onze waarde toevoegen aan de diverse projecten, maar we laten ook het eindresultaat zien; onze bijdrage aan fraaie projecten door heel Nederland. Ben je al benieuwd? Onze nieuwe website geeft een goede indruk. Kijk alvast op www.akkermetaal.nl of nog beter: kom naar onze open dag en zie het live ontstaan.

De open dag is op zaterdag 25 maart van 10:00 tot 16:00 uur en iedereen is van harte welkom. Graag tot dan !

Arno & Monique van den Akker en team Akker Metaal
v.d. Akker Metaal b.v., Industrieterrein 'de Geer' , Ketelmeer 31, 5347 JX Oss


DSC03017 - kopie

AkkerMetaal O-Pandfotos 3

Laatst aangepast opzondag, 26 februari 2017 10:53
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven