Menu

Haku witgoed start ook in Mill

Haku witgoed uit Schaijk opent medio mei een vestiging in Mill. Hiervoor huren zij een van de nu leegstaande winkelpanden aan de markt. “We hebben veel klanten in de gemeente Mill die nu hier in Schaijk in de winkel komen voor de aanschaf van witgoed en huishoudelijke apparaten,” vertelt Haku eigenaar Hans Kuijpers (49 jaar). “Regelmatig krijg je dan de opmerking, jullie zouden eigenlijk ook in Mill moeten zitten. Een van onze medewerkers, Felix de Man, komt uit Mill en wees me op de leegstaande winkelpanden aan de Markt. Daar heb ik nu een ruimte gehuurd. Als alles volgens plan verloopt gaan we eind mei open.”

De winkelpanden aan de Markt met bovenliggende woningen worden volgens planning medio 2015 gesloopt. Deze maken dan ruimte voor nieuwe winkels en 2 verdiepingen appartementen. Hans: “Voor ons is dit een mooie mogelijkheid om te zien of onze witgoedzaak hier haalbaar is. Als dat zo is dan gaan we later naar een definitieve locatie in Mill.” Naast verkoop van witgoed en huishoudelijke apparaten is Haku ook actief op het gebied van onderhoud en reparaties. “In de gemeente Mill doet Felix deze reparaties meestal. Dat blijft hij ook doen en hij zal op zaterdag in Mill in de winkel staan.”

Nu alvast meer weten? Surf naar www.hakuwitgoed.nl of bel tel. 0486-462182.

Laatst aangepast opzaterdag, 22 juni 2013 09:57
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven