Menu

Steun EOF om de GOUDEN GANS 2016 hoofdprijs van € 10.000,= te winnen


De Schaijkse stichting EOF is genomineerd voor de “Gouden Gans 2016”,  een landelijke verkiezing van Wilde Ganzen. Degene met de meeste stemmen ontvangt €10.000,00 voor “Never Lose Hope” ,het project voor de gehandicapte kinderen in Wa, Ghana. EOF doet daarom een beroep op alle inwoners uit Landerd èn omgeving om voor 31 december te stemmen op dit project. Coördinator Annie Manders: “in de afgelopen 26 jaar heb je EOF altijd enorm gesteund en ik weet dat je ook nu EOF wilt steunen door te stemmen.  

Hoe kun je stemmen

Ga naar de website www.goudengans.nl/eofghana en breng je stem uit. Alle stemmers maken kans op een mooie prijs.*

Waarom deze verkiezing

Het doel van de verkiezing is om de resultaten te laten zien van al die kleinschalige organisaties die zoveel mensen bereiken in ontwikkelingslanden.  Samen met Wilde Ganzen die hun helpt met kennis en financiële steun. 

EOF voor gehandicapte kinderen

Dank zij haar trouwe donateurs heeft EOF al veel projecten uit kunnen voeren op gebied van onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, water en kleinschalige microkredieten voor vrouwen.
Het project waar we nu je stem voor vragen is voor opvang, speciaal onderwijs en landbouwactiviteiten voor gehandicapte kinderen. Als we € 10.000,00 winnen, kunnen we dit project verder uitbreiden. Het is een baanbrekend project i.s.m. de Ghanese overheid, Ministeries van Gezondheidszorg en Onderwijs.

Ook ouders en verzorgers krijgen ondersteuning en worden betrokken bij de opvoeding van de kinderen. Dat creëert een belangrijke basis, die hard nodig is, omdat gehandicapten nog steeds niet meetellen, ze worden verstoten en verborgen gehouden. Mensen zien nu dat het ook anders kan en dat ook deze kinderen recht hebben op “Gelijke Kansen”.

banner

Laatst aangepast opvrijdag, 18 november 2016 10:15
Annie Manders

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven