Menu

Docus de Das doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

De Vrienden van Docus de Das doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van Rabobank Oss Bernheze kunnen tussen 10 oktober en 23 oktober hun stem uitbrengen. Vrienden van Docus de Das is een initiatief om lang van het Avonturenpad Docus de Das te genieten. Naast onderhoud van het pad organiseren vrijwilligers regelmatig speelactiviteiten om alle kinderen én ouderen uit hun huis te krijgen en de natuur te beleven. De donatie van de Rabobank Clubkas Campagne is hiervoor erg welkom.

Leden van de Rabobank hebben een persoonlijke stemcode ontvangen en mogen vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Vrienden van Docus de Das zijn druk in de weer om onderhoud te plegen en activiteiten te organiseren. Maar ook vernieuwing. Zo volgt er binnenkort een uitbreiding met een klim- en klauterparcours. Educatieve elementen zijn bedacht, een nieuwe entree en rondom de vijver zijn nog leuke plannen. Kom in actie. Breng jouw stem uit voor Docus de Das!

Aanstaande zondagochtend 16 oktober organiseren de Vrienden van Docus de Das de Herfst Ontdekkingstocht. Docus de Das is om 10.00 uur aanwezig om samen met de kinderen en ouders te wandelen met een echte natuurgids. We zien dan nog meer wat het Avonturenpad te bieden heeft. En natuurlijk kan er heerlijk worden gespeeld. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

YouTube
terug naar boven