Menu

Herfst Ontdekkingstocht met Docus de Das

Ga jij ook mee op Herfst Ontdekkingstocht? Ga jij ook mee op Herfst Ontdekkingstocht?

Op 16 oktober nemen we een kijkje lángs het Avonturenpad

Herfst Ontdekkingstocht met Docus de Das

Op zondagochtend 16 oktober gaat Docus de Das lekker naar buiten. Er is niks lekkerder dan een herfstwandeling maken in de bossen. Een paar druppels of een koude herfstbries en de prachtige kleuren en geuren van de steeds kaler wordende bomen is dan heerlijk! Of juist de drukke diertjes in het mos die wintervoorraden aan het aanleggen zijn. Samen met Docus de Das gaan we dennenappels en eikels verzamelen en natuurlijk paddenstoelen zoeken. Wandelen dus, daar knap je lekker van op!

Docus de Das heeft een heuse natuurgids uitgenodigd om eens met alle kinderen langs het Avonturenpad te gaan speuren. Daar gebeurt van alles en de natuurgids kan een boeiend verhaal over de herfsttijd vertellen. We gaan op ontdekkingstocht. We zoeken onder omgevallen bomen, op boomstammen en takken, tussen het mos. In de herfst steken de paddenstoelen hun kopjes weer boven de grond en spinnen maken hun web. We gaan dit samen ontdekken. Breng een zakje, emmertje of boterkuipje mee om de mooie natuurvondsten thuis nog ‘ns uit te stallen. Dan kan iedereen en jezelf er nog thuis van genieten. En natuurlijk gaan we nog even lekker spelen met de speeltoestellen die op het Avonturenpad aanwezig zijn.

De Vrienden van Docus de Das organiseren deze ochtend. Docus de Das is ook aanwezig om samen te wandelen en daarna tijdens het spelen met de kinderen op de foto te gaan. We hopen op een grote opkomst. Afhankelijk van de drukte gaan we in een grote of meerdere groepen. Wij zien jullie graag op zondag 16 oktober om 10.00 uur bij de vijver van het Avonturenpad Docus de Das aan de Udensedreef in Schaijk. 

Laatst aangepast opwoensdag, 05 oktober 2016 23:04
Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

YouTube
terug naar boven