Menu

Speelmiddag 30 juli 'Zand & Water' op Avonturenpad Docus de das

Spelen met zand en water met Docus de Das

Er is toch niets leuker dan spelen met zand en water, vinden Docus de Das en zijn vrienden. Op zaterdagmiddag 30 juli vanaf 14.30 uur is er de Speelmiddag Zand & Water bij het Avonturenpad Docus de Das. Het pad is gelegen tegenover de Udensedreef 14 in Schaijk, bij Charmecamping De Holenberg. Bij de vijver van het Avonturenpad zullen diverse spellen en een wedstrijd zijn. Docus de Das nodigt alle kinderen uit om lekker te komen spelen!

De vijver in het midden van het Avonturenpad is een ware trekpleister voor kinderen en hun ouders. Met de bestaande speeltoestellen, het zand en water kunnen kinderen urenlang bezig zijn, terwijl de ouders meegenieten onder de zon. Docus de Das hoopt deze middag ook op volop zon. Er zijn enkele spellen waar je onder leiding van een echte zandkunstenaar mooie creaties kunt maken. Zandkastelen, bijzondere zandsculpturen of zelfs zandschilderijen zijn mogelijk. En er is een wedstrijd voor het mooiste werk. En verder zijn er volop emmertjes, schepjes en vormpjes om de leukste dingen te maken en lekker met het zand en water bezig te zijn. En er is ook iets lekkers voor bij het lekkere spelen.

Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een stichting en ten doel het Avonturenpad een leven lang te geven en daar regelmatig van te genieten. Om deze activiteiten mogelijk te maken, is er een sponsorprogramma voor ouders en kinderen. En voor onderhoud en uitbreiding van het pad is er een sponsorprogramma voor bedrijven en particulieren. Meer informatie is te vinden op de website www.docusdedas.nl

Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

YouTube
terug naar boven