Menu

Sponsorprogramma voor uitbreiding van het Avonturenpad

Docus de Das wil elk jaar zijn verjaardag vieren, met zon erbij!

Na een heerlijk zonnetje hadden de Vrienden van Docus de Das zondag 12 juni jl. een mooie party gebouwd op het Avonturenpad met leuke spelletjes. Echter bij aanvang van het feestje begon het te regenen. Enkele kinderen trotseerde de eerste regen en toen het droger werd, kwamen daar meer kinderen bij. Docus heeft driedubbel kunnen genieten van het spelen met deze kinderen. En volgend jaar wil Docus weer zo’n verjaardagsfeest, verzekerde hij!

Met wethouder Jonkergouw heeft Docus de Das zijn kaarsjes op de verjaardagstaart uitgeblazen. Samen hebben ze de taart aangesneden en hebben zij ervan gesmuld. De wethouder was speciaal namens het Gemeentebestuur aanwezig. Hij sprak de waardering uit naar de groep vrijwilligers die het initiatief hebben genomen om regelmatig een activiteit op het Avonturenpad te organiseren. En daarnaast ook het onderhoud van en vernieuwing aan het pad onder handen te nemen. Het is belangrijk om nu, maar ook later van het Avonturenpad te kunnen genieten. Op zaterdag 30 juli is er al weer een volgende activiteit. Dan gaat Docus de Das zandkastelen bouwen bij de vijver!

Uitbreiding Avonturenpad

Vrienden van Docus de Das is een stichting die voor onderhoud en vernieuwing zorgt om zo jarenlang van het Avonturenpad te genieten. Daarbij wil zij meer activiteiten organiseren, ook met een educatieve inslag. Een eerste uitbreiding van het Avonturenpad wordt voorbereid. Onlangs heeft Gemeente Landerd een mooie bijdrage aan het Platform Toerisme Landerd gegeven voor het Avonturenpad. De Vrienden van Docus de Das zien dit als een vliegwiel om daar minstens zo’n bedrag bij te leggen. Hiervoor heeft zij een sponsorprogramma voor bedrijven en particulieren. De ideeën zijn er om enkele nieuwe toestellen te plaatsen, zoals een boomkroonpad en een trekvlot en uitkijktoren over de vijver. Hiervoor is de nodige financiering nog niet beschikbaar en wordt er een beroep gedaan op lokale begunstigers. Het sponsorprogramma voor kinderen en ouders is er om de activiteiten te financieren. Op de website www.docusdedas.nl is hierover alle informatie te vinden met contactgegevens. Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

YouTube
terug naar boven