Menu

Derks Bedrijfswagens viert 25-jarig jubileum met flinke verbouwing

Derks Bedrijfswagens viert 25-jarig jubileum met flinke verbouwing

'De busremise wordt eindelijk een autobedrijf'

Als je Uden vanaf Zeeland binnen komt rijden zie je aan de linkerkant het pand van Derks Bedrijfswagens. Afgelopen maand is gestart met de uitbreiding van het pand aan de Belgenlaan. "Als de verbouwing klaar is, hebben we ons pand omgebouwd naar een multifunctioneel bedrijfsgebouw waarin alle aspecten van ons werk tot hun recht komen", aldus een trotse directeur.

IMG 8094 2

In 1991 is Jack Derks met zijn autobedrijf begonnen in Schaijk. In een klein schuurtje onderhield en verkocht hij auto's. Het bedrijf groeide zo snel dat er twee jaar later noodgedwongen uitgebreid moest worden en er op het Schaijkse industrieterrein een tweede locatie werd gekocht. Toen er voor de uitbreiding van de activiteiten in bedrijfswageninrichting door zijn broer Ruud nog een derde locatie bij kwam, was het tijd voor verandering. Twaalf jaar geleden kreeg het bedrijf de kans zich te vestigen in de voormalige busremise waarin de broers vandaag de dag nog steeds zitten. "We waren op zoek naar een pand waar we alles onder één dak konden brengen. Deze locatie paste perfect bij onze wensen, zowel qua inrichting als qua grootte", licht Jack toe.

Bosch Car Service

Binnen het totale bedrijf Derks zijn inmiddels een keur aan activiteiten samengebracht, met name gericht op de markt van bedrijfsvoertuigen. In- en verkoop, reparatie en onderhoud, inrichting en aanpassing, alle facetten van een bedrijfswagen worden bij Derks onder één dak uitgevoerd. Op dit moment heeft het bedrijf achttien mensen in loondienst, allen met hun eigen expertise. Maar wat veel mensen niet weten is dat het bedrijf ook een universeel garage en Bosch Car Service bedrijf is. Deze garageformule onderscheidt zich door het vereiste hoge opleidingsniveau van monteurs en de juiste equipment om maximale service te kunnen verlenen, zowel aan bedrijfsauto's als aan personenauto's.

Verkopen en onderhouden

Het bedrijf heeft standaard zo'n 250 bedrijfswagens direct op voorraad. De keuze is zeer gevarieerd. "Wij hebben diverse typen bedrijfsvoertuigen die wij verkopen en onderhouden. Denk hierbij aan koel- en vrieswagens, rolstoelvoertuigen, bakwagens en de reguliere bedrijfsbussen. Ons motto is 'Koop bij de man die het repareren kan!', want het één kan volgens ons niet zonder het ander. Vandaar dat we zeer sterk inzetten op de ontwikkeling in onze specialismen."

IMG 8316 2

Verbouwing

Op 1 november 2016 is het 25 jaar geleden dat Jack Derks zijn eigen bedrijf startte. De recente werkzaamheden om het pand uit te breiden met een nieuwe showroom en ontvangstruimte zullen dit jubileum extra kleur geven. In combinatie met het buitenterrein dat al eerder is uitgebreid is het een ambitieus plan, maar Jack heeft er alle vertrouwen in. "Wij willen graag dat iedereen weet wat er binnen onze muren gebeurt. Vandaar dat we het nu de tijd vonden de busremise om te bouwen naar een bedrijfspand waar alle onze specialismen tot hun recht komen. Deze verbouwing gaat daar zeker voor zorgen!"

Kijk voor meer informatie op www.derksbedrijfswagens.nl

 

Tekst: Caine Doedée - Mooi Uden

 

 

Laatst aangepast opwoensdag, 15 juni 2016 12:31
Ruud Derks

Bedrijfsleider bij Derks Bedrijfswagens te Uden.

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven