Menu

Schrijf je snel in!

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en ga je graag met je vrienden en vriendinnen een weekendje weg? Dan is het jongeren vakantie weekend misschien wel iets voor jou!

Jongeren vakantie weekend vindt plaats van vrijdag 29 juni tot en met maandag 1 augustus. Het weekend zal gevuld zijn met verschillende activiteiten. We gaan nog niet zeggen wat, maar eerdere jaren zijn we bijvoorbeeld gaan waterskiën en kanoën. Ook zijn er elk jaar sportieve spellen zoals voetbal en volleybal, maar er is natuurlijk ook een feest avond, barbecue en nog veel meer! Daarnaast heb je ook nog genoeg vrije tijd. In de avonden hebben we ook een groot kampvuur om gezellig met zijn allen rondom te zitten met wat lekkers. Er zullen genoeg bezigheden zijn op de locatie waar we verblijven, maar die is nog geheim. Dus heb jij zin in een actief en gezellig weekend vol leuke bezigheden? En dit samen met je vrienden en vriendinnen?

Schrijf je dan snel in!
Opgeven kan via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongeren Vakantie Week

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven