Menu

40 jaar Manders Keukens

Op donderdag 26 mei as. is het precies 40 jaar geleden dat Jos en Maria Manders hun bedrijf startte aan het Europaplein in Schaijk.

Zij begonnen daar een Doe het Zelf  zaak met Keukens en Tegels.  Toen Edah interesse toonde om in Schaijk te komen  werd de Doe het Zelf zaak afgestoten en bleven de Keukens en Tegels over.  In 1980 verhuisde het bedrijf met  Keukens en Tegels naar de Hoekstraat en nam Edah het gehele pand aan het Europaplein in gebruik.

In de Hoekstraat werd toen een showroom en werkplaats ingericht die halverwege jaren negentig weer uitgebreid werd. In 2000 werd weer de hele showroom vernieuwd  en uitgebreid door overname van de locatie van  Timmerfabriek Manders.

Ondertussen kwam zoon Joost in het bedrijf, die gaf aan om het bedrijf voort te zetten. Hij vond de branche boeiend, uitdagend en afwisselend.

Joost heeft de dagelijkse leiding en door zijn enthousiasme is het bedrijf flink gegroeid en up to date. In de showroom van ± 1.400 m²  staan 40 keukens opgesteld, de nieuwste modellen en snufjes wat betreft het inbouwapparatuur, werkbladen etc. De  keukens zijn ruim opgesteld waardoor de showroom er overzichtelijk uitziet.

Manders keukens is een totaal bedrijf, door een brede aanpak en eigen werkplaats kan aan ieders wens worden voldaan.

Met eigen monteurs en verkopers erbij is het bedrijf uitgegroeid  tot een goed bekend staand bedrijf en vertrouwde naam in Schaijk en omgeving.

Inmiddels telt Manders Keukens 15 werknemers in vaste dienst en wordt er ook met ZZP’rs gewerkt.

Jos en Maria zijn nog dagelijks te vinden in het bedrijf en vinden het nog steeds prachtig dat zij bepaalde taken kunnen uit voeren en betrokken worden bij het bedrijf.

Het 40 jarig bestaan wordt bescheiden gevierd samen met de werknemers.

Op 02  oktober wordt er een  Event  in de showroom georganiseerd en komt er  een kok kokkerellen  die bekend is van TV.  Hiervan hoort u nog! 

Joost Manders

Alweer een  aantal jaren geleden heeft Joost Manders het roer overgenomen bij Manders Keukens, het bedrijf dat  in 1976 opgericht werd door zijn ouders. Hiervan geniet hij nog elke dag, het is een mooie en boeiende branche waarin de klant centraal staat. Deze kijkt lange tijd uit naar het eindresultaat van de keuken.

Website: www.manderskeukens.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven