Menu

Te koop: Vlag van Schaijk een Werelddorp

Zondag 17 april wordt weer een mooie dag voor Schaijk: Een dag om trots op te zijn. Voor de 40e keer vindt Braderie Festival Schaijk plaats in de Schaijkse straten, en het Europaplein wordt voor 1 dag omgetoverd tot SchaijkeenWerelddorp plein waar maarliefst 35 bedrijven zicht presenteren met dans, theater, muziek, terras, show, hapjes en als afsluiter een vette band.

Het plein zal rijkelijk voorzien zijn van deze nieuwe SchaijkeenWerelddorp vlaggen en ook jij kunt deze mooie dag mee vieren. Trots laten zien dat je ook uit Schaijk komt. Hang die vlag op tijdens mooie Schaijkse evenementen, of claim je stukje strand ermee aan de Spaanse costa van de zomer ! (Denk aan de zomerfotowedstrijd !)

Vanaf 13 april is de vlag te koop voor 13,50 euro bij Magnifiek in het centrum van Schaijk (zolang de voorraad strekst). Ook jij kunt zo'n vlag bemachtigen en zondag voor het eerst ophangen tijdens Braderie Festival Schaijk: dat zou mooi zijn !

Wedstrijd: Win zo'n vlag
Ter introductie van deze nieuwe vlag is er een wedstrijd waarbij alleen mensen die onze Facebook pagina liken kans kunnen maken. Zaterdag is de uitslag al zodat je de vlag zondag al hebt hangen ! Kijk op onze facebook pagina om kans te maken op een van de drie vlaggen.

 

 

2Schermafbeelding 2016-04-13 om 00.17.11kopie

Goeie kwaliteit vlag full color bedrukt van 150x100 cm: Laat zien hoe trots je bent dat je uit Schaijk komt !

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven