Menu

Training sociale vaardigheden 'Tim en Flapoor' in Schaijk

Kinderen samen spelen

Praktijk Frydag start op donderdag 21 april aanstaande met de training sociale vaardigheden ´Leer samen spelen met Tim en Flapoor´ voor kinderen van 6-10 jaar. De training vindt plaats in het gezondheidscentrum Landerd in Schaijk en start om 14.30 uur. De training bestaat uit 12 bijeenkomsten. Aanmelden is nog mogelijk.

Samen spelen kan leuk zijn, maar soms ook best wel lastig. Toch is samen spelen en op latere leeftijd samenwerken een belangrijke vaardigheid. Kinderen die bepaalde sociale vaardigheden niet goed beheersen hebben vaak moeite met het maken van vriendjes. Ook samenwerken op school kan lastig zijn. In de training ´Leer samen spelen met Tim en Flapoor´ leren kinderen op een leuke en speelse manier de volgende sociale vaardigheden:

Training Sociale Vaardigheden Leer samen spelen met Tim en Flapoor

 • Maken van oogcontact
 • Om de beurt praten
 • Op een goede manier een vraag stellen
 • Vragen of je mee mag doen
 • Goed reageren als je niet mee mag doen
 • Leren goed samen te spelen
 • Op een goede manier nee zeggen
 • Reageren op een afwijzing
 • Omgaan met conflicten
 • Grenzen aangeven
 • Omgaan met pesten

 

 

Lees voor meer informatie de folder of kijk op de website: www.praktijkfrydag.nl
Neem voor een vrijblijvende afspraak of om direct aan te melden contact op met Cindy Ankone– van Erp: 06 82 00 01 85 (ook whatsapp) of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Let op: de aanvangsdatum van deze training is gewijzigd van 14 april naar 21 april.

Cindy Ankone - van Erp

Praktijk Frydag kinderen

Mijn naam is Cindy Ankone - van Erp, 39 jaar en woon in Schaijk. In 2008 ben ik afgestudeerd als Vaktherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb bijna 10 jaar op een basisschool gewerkt, waar ik met kinderen werkte aan hun sociaal-emotionele problemen. Binnen 'Praktijk Frydag' begeleid ik kinderen, tieners en volwassenen door middel van vaktherapie, coaching & trainingen. Volwassenen kunnen binnen mijn praktijk terecht voor vaktherapie en coaching. Kinderen kunnen ook bij de praktijk terecht voor vaktherapie en kindercoaching, maar ook voor verschillende trainingen: 'Ik leer anders', training sociale vaardigheden, weerbaarheidstraining en faalangstreductietraining.

Praktijk Frydag Tieners en Volwassenen

Bij vaktherapie ligt de nadruk op het ervaren en minder op het praten. Veel volwassenen en tieners praten niet zo graag. Voor hen kan het goed zijn om binnen de veilige setting van de vaktherapie aan hun problemen te werken. Er wordt gebruik gemaakt van ervaringsgerichte en creatieve werkvormen, die aansluiten bij de interesses van de cliënt. Voor kinderen sluit het ervaren en het doen heel erg aan bij hun belevingswereld. Kinderen leren door te spelen.

Vanuit mijn ervaring met vaktherapie maak ik ook trainingen op maat. Bijvoorbeeld voor kinderen met een vorm van autisme of ADHD/ADD. Ik heb onder andere gewerkt met kinderen met angststoornissen, faalangst, selectief mutisme, ADD, ADHD, verschillende vormen van autisme, echtscheidingsproblematiek & hechtingsproblemen. Bij kinderen behoort begeleiding onder schooltijd ook tot de mogelijkheden.

Ik vind het een mooie afwisseling om zowel met volwassenen, tieners als kinderen te werken. Met tieners en volwassenen zit je op een heel ander niveau en dit vraagt weer een andere aanpak. Het brengt mijzelf ook weer nieuwe inzichten en leermomenten.

Praktijk Frydag is gevestigd in Gezondheidscentrum Landerd en biedt daarnaast ook trainingen en coaching aan in een breder gebied in Noord-Brabant en Gelderland, bijvoorbeeld op scholen of in een cultureel centrum. 

Praktijk Frydag locatie Gezondheidscentrum Landerd in Schaijk

Binnen Praktijk Frydag wil ik kinderen, tieners en volwassenen verder helpen die vastlopen op een bepaald gebied. Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen. Dat is een voorwaarde om hen verder te kunnen helpen. Door zowel training, coaching als vaktherapie aan te bieden, is er eigenlijk voor elke cliënt wel een passende aanpak te vinden. Dat vind ik het mooie van mijn vak. Aansluiten bij de interesses en behoeftes van mijn cliënten en samen tot oplossingen komen.

  Website: www.praktijkfrydag.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

LinkedIn
terug naar boven