Menu

Docus de Das: ‘Eerst het bos en nu is ook het weer betoverd!’

De Speelmiddag ‘Docus de Das wordt weer wakker!’ op 2e Paasdag is vanwege het onstuimige weer niet doorgegaan. De stichting ‘Vrienden van Docus de Das’ die deze speelmiddag organiseerde, heeft dit lastige besluit helaas moeten nemen. Naarmate de middag verstreek werd het weer beter, maar gezien de vooruitzichten en de voorbereidingen in de ochtend was het een juiste beslissing. In juni wordt een volgende activiteit georganiseerd.

Docus de Das leeft in een ‘betoverd bos’ bij het Avonturenpad aan de Udensedreef in Schaijk. In december na de Lampionoptocht is Docus de Das in winterslaap gegaan en was het weer beter dan nu. Docus de Das is op 2e Paasdag wel ontwaakt. Toen Docus even wakker was en naar buiten keek, zei hij: “Eerst het bos en nu is ook het weer betoverd!”. Voor de kinderen die dit willen zien, is er een filmpje op de Facebook-pagina van Docus de Das te vinden.

De organisatie dankt de sponsoren, bedrijven en instellingen, die een bijdrage hebben geleverd of zouden leveren aan de Speelmiddag. Van gezond fruit, gekleurde eieren, lekkere koffie en heerlijk snoepgoed tot aan materiaal van een aggregaat tot aan zand. Ook de vrijwilligers die zich hebben gemeld om te begeleiden, zijn bedankt. Hopelijk kunnen de Vrienden van Docus de Das altijd nog een beroep op hen doen.  

Sponsorprogramma voor kinderen en ouders
De stichting Vrienden van Docus de Das heeft ten doel het Avonturenpad een leven lang te geven en daar regelmatig van te genieten. Tijdens de Speelmiddag zou ook het sponsorprogramma voor ouders en kinderen worden gepresenteerd. Dit programma gaat nu toch van start en is te vinden op de website www.docusdedas.nl. Er zijn 4 mogelijkheden om ‘vriend’ te worden van Docus de Das, namelijk: Kleine Vriend, Grote Vriend, Dikke Vriend en de Feestvriend. De gevraagde bijdrage loopt van resp. € 15, € 30, € 60 naar € 120. Hiervoor krijg je ook enkele leuke cadeautjes terug. De stichting wil met de bijdragen nieuwe activiteiten organiseren en spel- en educatieve pakketten aanschaffen. 

Laatst aangepast opmaandag, 28 maart 2016 20:49
Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

YouTube
terug naar boven