Menu

Docus de Das zoekt begeleiding voor Speelmiddag 2e Paasdag

Docus de Das zoekt vrijwilligers voor de Speelmiddag op 28 maart a.s.!

Tweede Paasdag om 14.00 uur ontwaakt Docus de Das uit zijn winterslaap om met alle kinderen lekker te spelen. Kinderen kunnen een strippenkaart ophalen bij de vijver en vervolgens leuke spelen doen rondom het Avonturenpad. Er is vanalles te doen, zoals natuurlijk paaseieren zoeken, maar ook is er een eiersmokkelspel, knutselen, schminken, dansen, zandpictionary en dierenspelletjes. En er is voor de kinderen ranja en een snoepje.

Het betreft hulp bij de opbouw in de ochtend en afbouw vanaf 17.00 uur. En als begeleiding bij de spelletjes op het Avonturenpad tussen 14.00 en 17.00 uur.

Wie wil Docus en de kinderen helpen? Info en aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrienden van Docus de Das

Vrienden van Docus de Das is een initiatief om Docus de Das Avonturenpad een lang leven te geven en met elkaar daarvan ook regelmatig te genieten!

• Vriendenclub voor kleine en grote vrienden

• Sponsorprogramma voor bedrijven

• Aanleg van nieuwe toestellen en spelen

• Onderhoud Avonturenpad en toestellen

• Evenementen, educatie en spelen

Website: www.DocusdeDas.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Profiles

YouTube
terug naar boven