Menu

De Schaijkse Moestempel

Het was weer genieten van de Moeslandse optocht voor de bezoekers van de Moestempel.

Op 9 februari was het weer genieten van de  grote Moeslandse optocht, die dit jaar niet werd gehouden op Moesmaandag 8 februari, maar door weersomstandigheden werd verplaatst naar Dinsdag.

Vanaf een 4-tal tribunes, gelegen aan de Schutsboomstraat bij Apotheek Schaijk en Welterusten, konden de bezoekers (dit jaar 170 !) de optocht aan zich voorbij zien trekken.

Hoewel het die middag slecht weer was, zaten de mensen toch lekker droog en warm en genietend van een lekker drankje en hapje.

Met behulp van een geluidsinstallatie werden de loopgroepen, individuele, en de wagens aangekondigd zodat de bezoekers wisten wie er voorbij trokken. Menigeen stopte om even contact te zoeken met de bezoekers van de Moestempel.

Dit werd dan ook zeer gewaardeerd.

Zonder de hulp van een aantal vrijwilligers en niet te vergeten Bouwbedrijf Peter Peters, Kraanverhuurbedrijf van Grinsven vastgoed, zouden wij deze middag niet kunnen organiseren.

Al met al een zeer geslaagde middag.

Namens de Moestempel.

Laatst aangepast opmaandag, 04 december 2017 15:53
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven