Menu

Gezellig en druk bezocht Kee Moesbal 2016

Afgelopen zondag 14 februari is in het Wapen van Reek het jaarlijkse Kee Moesbal houden. Doordat de optocht in Schaijk in plaats van Maandag op Dinsdag werd gehouden, is het Kee Moesbal een paar dagen later gehouden.

Het was weer een gezellig middag voor de genodigden. Dit was mede te danken aan de beide carnavalsstichting De Kelestropers uit Reek en De Moeslanden uit Schaijk. Beide verenigingen waren compleet aanwezig inclusief Raden van Elf, Hofkapellen, jeugdcarnaval en dansgardes.

Zij zorgde die middag weer voor een mooi programma waar vooral de jeugdige bezoekers van de Eenhoorn ,Dolphijn  en de Boerderij van genoten.

Mark Kouwenberg (Reek) en Ans Hendriks (Schaijk) werden die middag nog onderscheiden voor de vele verdiensten voor het Kee Moes bal.

Het Kee Moesbal comité bestaat uit een groot aantal vrijwilligers, die belangeloos hun medewerking verlenen aan deze middag. Zonder deze mensen zou het niet mogelijk zijn om een dergelijke middag te organiseren. Maar voor deze middag hebben we niet alleen vrijwilligers nodig. Ook de plaatselijke middenstand, Slagerij Gerrit van Kraaij, Warme Bakker Marcel Sanders, Taxi bedrijf van Tilburg en de beide supermarkten Albert Heijn en  EM-TE , leveren die middag een belangrijke bijdrage.

Iedereen nog bedankt en tot volgende jaar.

Kee Moebal Comite

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven